GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * HOROSCOP 2019 * Iubire Cuplu Familie.Horoscop 2019

Zodia Leului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Iubire * Cuplu * Familie


Prezența lui Lilith în zona căsniciei până în mai 2019, nu e chiar cel mai plăcut musafir pentru tine și jumătatea ta. Se resimte o oarecare tensiune în cuplu, se aud reproșuri, unul dintre parteneri își simte libertatea limitată, mai apar și unele decepții, se mai destramă unele vise (probabil mult supra-evaluate) deci viața de cuplu poate părea de multe ori o închisoare.

Ceva lipsește, deci trebuie să umpli acel gol cu ceva! Acest lucru te face să scoți de multe ori la lumină amintirile neplăcute ale vieții de cuplu, să le pui la index, să i le arunci în spate celui drag, dar îl ai totuși pe Jupiter aproape tot anul în zona iubirii, ceea ce te va ajuta să-ți mai domolești nemulțumirile sentimentale.

Jupiter în zona iubirii te poate ajuta să-ți cauți jumătatea, dar nu e recomandabil să te și grăbești la căsătorie, cel puțin nu până nu iese Luna Neagră din Vărsător, în luna mai. Cuadratura pe care Jupiter o face cu Neptun o mare parte din an îți atrage atenția că e nevoie de realism, de claritate, de sentimente profunde, nu doar de niște fluturași în stomac, pentru că ai putea umfla prea mult balonul iluziei și al visării. Rămâi cu picioarele pe pământ, nu-ți pierde capul!

Nodul Nord prin Rac te poate face să te gândești și la copii, la maternitate, la o casă a ta, la familie lărgită, dar ai totuși și o oarecare teamă care te paște când te gândești la asta, de parcă nu ești pregătit, de parcă îți faci mai multe griji decât ar merita. Ți-e cam frică să faci pasul, și poate e bine să ții cont de aceste piedici, ca nu cumva să faci pasul într-un moment pripit, furat de emoțiile puternice pe care Jupiter le aprinde. Iubește, asta da, poți să faci din plin, cu entuziasm și pasiune, dar nu te arunca la căsătorie… încă!

Cele mai plăcute perioade pentru inima ta vor fi cele în care Venus, Marte și asteroidul Junona trec simultan prin zodia ta – toată vara – dar mai ai câteva perioade benefice pentru iubire: luna ianuarie, noiembrie – când Venus va trece prin Săgetător, cel care se ocupă de inima ta, iar pentru cupluri, cele mai bune perioade vor veni odată cu trecerea lui Venus prin Vărsător, martie și finalul de an 2019.