GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU* HOROSCOP 2019 * Atmosfera generala.Horoscop 2019

Zodia Leului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala


Nu mai ești în centrul atenției, ca în anii trecuți, acum simți nevoia să te retragi un pic, să te ocupi mai mult de sinele tău profund, de lucrurile ascunse adânc în sufletul tău, de parcă acolo ar fi rămas amintiri încă profunde, emoții reprimate, dureri sau doruri neșterse.

Din aceste căutări lăuntrice, e posibil să descoperi lucruri mai vechi despre tine, le știai, erau cândva importante, dar le-ai ascuns în interior, ca să nu îți arăți latura fragilă sau sensibilă. Acum emoțiile sunt mult mai puternice, și cele pozitive, și cele negative, dar numai de tine depinde ce scoți la lumină din acest sipet de amintiri și resentimente.

Jupiter aflat într-o altă zodie de foc, în Săgetător, îți este un bun aliat (desigur, nu pe tot parcursul anului), și îți aduce aminte că viața e frumoasă, că merită trăită din plin, că, deși ai tendința de a te retrage un pic din lumina reflectoarelor într-o lume mai intimă, mai tainică, totuși apar suficiente motive de bucurie în jurul tău.

Descoperă-ți talentele, plăcerile, hobbyurile, pasiunile de timp liber și dezvoltă-le mai mult. Citește mai mult, călătorește mai mult, fă mișcare, plimbă-te, învață, fă tot ce-ți place, pentru că din aceste plăceri mici sau mari vine și reușita ta.