GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * HOROSCOP 2019 * Cariera Job BaniHoroscop 2019

Zodia Leului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Cariera * Munca * Job * Bani


Banii nu sunt chiar un punct important de pe ordinea de zi, anul acesta, dar intrarea Lunii Negre în Pești, în mai, te avertizează să umbli cu grijă cu banii, să nu te aventurezi în credite și împrumuturi, pentru că ești un pic influențabil sau chiar un pic credul, crezi orice! Poate acum ți se pare că vei face față și unui credit, dar există riscul să fii indus în eroare de condiții înșelătoare sau de promisiuni prea mari. Deci ai grijă, analizează atent dacă poți duce un credit pe ani de zile, ca nu cumva să vină vremuri mai grele.

Saturn și Pluto rămân și anul acesta, umăr la umăr, în zona dedicată serviciului, deci ți se cer în continuare atenție, răbdare, simț de răspundere, maturitate, strategii pe termen lung, prudență. Serviciul nu e de joacă, de aceea îți vezi de treabă cum poți mai bine. La finalul anului li se va alătura și Jupiter, după ce va intra în Capricorn, dar îți va lăsa amprenta mai mult asupra muncii tale în 2020.

Uranus se mută pentru 7 ani în zona carierei tale – a făcut-o deja și în 2018, pentru câteva luni, ca o avanpremieră, dar acum vine să dea peste cap tot ce stagna, tot ce nu dădea roade, tot ce nu mai mișca. Vei munci mult, dar cu satisfacții, și roadele muncii tale te motivează să tragi tare.

Chiar dacă e posibil să ridici ștacheta mai sus decât poți atinge, deocamdată, nu poți să nu-ți faci planuri imense. Nu toate îți ies chiar așa cum ai dori. Uranus va forma cuadraturi cu Soarele celor născuți la începutul zodiei Leu, iar aceștia vor resimți cuadratura – probabil prima din viața lor – ca pe un fior, ca pe un foc care-i arde dar fără să poata folosi acest impuls, ceva îi zgândări să schimbe direcția, dar schimbarea nu se produce ușor. Mai întâi trebuie să se schimbe ei!

Marte te stimulează să dai tot ce știi mai bine, vei munci enorm, poare chiar și peste program, dar probabil ai niște planuri mărețe în minte care cer de la tine eforturi susținute. Nimic nu se clădește peste noapte, nici pe gratis, de aceea te apleci asupra muncii cu toată energia.  În februarie-martie, când Marte și Uranus vor fi  alături în Taur, ești gata de muncă, pregătit pentru o provocare eliberatoare, pentru un țel îndrăzneț, pentru o schimbare de direcție cum poate nu ai făcut niciodată. E nevoie de curaj, așa e, dar atunci îl vei avea la cote maxime!