GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ce sa faci daca te-ai nascut sub influenta lui SATURN retrograd?

Inapoi la Karma planetelor retrograde
Saturn era retrograd la nasterea ta?

Saturn este retrograd in fiecare an si retrogradarea sa dureaza 4-5 luni dintr-un an ca atare ponderea celor nascuti cu acest ”handicap” astral e destul de mare (aprox. 40% din populatie)

Acest articol porneste de la premiza ca ai mai trait si alte vieti inaintea celei actuale. Daca nu crezi in acest concept, nu iti recomandam acest articol. [www.acvaria.com]


Inainte de orice afla cu ce planete retrograde ai venit pe lume!


Cel nascut cu SATURN RETROGRAD are parte de o continuitate a unei anumite lectii karmice pe care nu a inteles-o in vietile anterioare. Iar si iar, i se preda aceeasi lectie, adunand noi si noi experiente.  Daca lectia de viata impusa de Saturn retrograd va fi asimilata in aceasta viata, atunci poate atinge un nivel de evolutie inalt.

In aceasta viata, traiul acestui individ nu va fi usor, subiectul avand multe datorii si lectii nerezolvate din vietile anterioare, cand fie nu a acumulat o lectie a destinului, fie nu si-a atins menirea ce i-a fost data.  E posibil sa fie foarte greu de atins acest tel si in aceasta viata, probabil cautandu-si calea indelung si simtind ca nu e cea care ii este sortita. Totusi destinul ii va oferi multe sanse de a-si ameliora karma. Are o experienta karmica indelungata, probabil are multe vieti traite la activ, ceea ce-l face acum sa inteleaga mult mai repede probele la care destinul il supune.


In viata actuala va trece de multe ori prin aceleasi experiente dificile din alte existente, pentru ca ”data trecuta” nu s-a descurcat prea bine intr-o situatie similara, retraind aceeasi lectie karmica.


Ce trebuie sa faca se depaseasca ”handicapul” saturnian?

  • Are ceva de spus lumii, deci trebuie sa impartaseasca neconditionat si altora din experienta sa vasta de viata – mai ales din greselile sale – rolul de ghid sau de invatator fiind unul din rolurile sale cele mai importante. A obtinut de-a lungul atator incarnari o mare maturitate care ii permite acum sa dea sfaturi.
  • Daca nu va reusi sa-si urmeze calea care ii este menita, e posibil ca Saturn retrograd sa-l atentioneze uneori dur, agresiv, prin grele probe de destin.
  • Va avea mereu cate ceva de invatat care il va ajuta sa nu mai greseasca.
  • Trebuie neaparat sa urmeze calea care ii este ”scrisa” pentru a-si repara greselile karmice, si pe care destinul i-o va arata in repetate randuri prin diverse lectii de viata.

Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Astrolog AcvariaIntra in www.acvaria.eu * Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria