GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul lui Jupiter in Scorpion: un an de RELATII BUNE si INFORMATII UTILE

Pentru voi, FECIOARE:

Jupiter trece prin casa III – casa guvernata de Mercur si Gemeni – si va pune in legatura cu anturajul apropiat: fratii, verii, vecini. Influenteaza ideile, mentalitatea de baza, modul de comunicare, de gandire si de relationare cu ceilalti.

Cele mai recente vizite ale lui Jupiter pe aici: acum 12, 24, 36, 48, 60 de ani.

Jupiter in Scorpion va sustine in umbra

Cu Jupiter in SCORPION, sunt favorizate zodiile de APA – SCORPION, PESTI, RAC – datorita trigonului pe care Jupiter il formeaza cu Soarele lor – si zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN – datorita sextilului format cu Soarele lor. Cei mai provocati sunt TAURII, deoarece primesc o opozitie nu tocmai usoara, si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Scorpion, Jupiter formand careu cu Soarele celor nascuti in LEU si VARSATOR.


Cu Jupiter in casa III, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, învatamânt, comunicare scrisa si orala, relatii inter-umane, relatia cu vecinii, prietenii, fratii, colegii, orice tip de relationare si comunicare, legaturi, deplasari, transport, întâlniri, conversatii, dialogul cu ceilalti, libertate de expresie, mai multe activitati desfasurate simultan (doua relatii, doua joburi, doua scoli), activitati de divertisment si recreere, cursuri, scoli, teze, conferinte, lucrari scrise, examene, prezentari orale, manuscrise, seminarii, prezentari în public, relatia cu mass-media, drumuri pe distante scurte, calatorii, drumetii, deplasari, vânzari-cumparari, activitati comerciale, propriile afaceri, activitati de secretariat, posta, mesagerie, chestiunile firesti de zi cu zi, decizii, declaratii, afirmatii.

Accentul cade pe:

Eu si cel din vecinatatea mea imediata, opiniile mele, cum comunic cu ceilalti, cum intru in legatura cu ceilalti, cum gandesc si ce spun.


Ce semnificatie are?

Este un moment excelent pentru urmarea unor cursuri de specializare sau a sustinerii de concursuri, examene sau alte competitii intelectuale, in care succesul este garantat.

Sunteti mult mai comunicativi, mai deschisi, mai joviali, vorbiti si scrieti cu mult aplombsi cu usurinta, intretineti relatii armonioase cu lumea: vecini, frati, rude, prieteni.Sunteti prezente agreabile in anturajul apropiat, reusind sa-i influentati pozitiv si pe ceilalti, avand mereu o vorba potrivita pentru oricine.

Aveti sansa de a calatori mai mult, dar mai degraba pe distante scurte. Calatoriile din aceasta perioada sunt placute, profitabile, lipsite de probleme, intensificati deplasarile, delegatiile, calatoriile pe distante scurte.

Dati dovada de un mod de exprimare foarte placut, descoperiti – sau valorificati din plin – un anume talent literar sau oratoric ce poate deveni intr-o zi o vocatie, deci activitatile legate de literatura, scris, editare, presa, telefonie, limbi straine, turism, transport sunt intensificate si protejate pozitiv. Sansa dv. sta in comunicare, deci trebuie sa gasiti o modalitate de a comunica lumii ce aveti de spus.

Spiritul adolescentin, tineresc, vesel se simte mai intens, deci problemele vietii nu va pot dobori, descoperind mereu jumatatea plina a paharului.

Activitatea comerciala este favorizata, afacerile prospera, mai ales cele legate de comunicare (scrisa, verbala), comert, relationare, educatie, deplasari.

Sunteti mai preocupat de cunoastere, si va extindeti orizontul prin studiu, invatamant, fiind atras de domenii noi. Puteti acumula usor informatie si puteti invata o limba straina mult mai repede ca in alte perioade ale vietii. Studiul autodidact este favorizat. Persoanele cu preocupari educationale pot sustine acum conferinte, seminarii, cursuri, toate soldate cu succes. Persoanele cu preocupari in domeniul scrisului pot publica acum articole, carti, produse mediatice importante. 

Primiti informatii utile, date de care va veti folosi candva, vin vesti importante din lume, primiti musafiri din alte localitati sau tari, faceti noi cunostinte folositoare, deci planul relational este agitat. Poate fi si momentul unei relatii sentimentale, fara consistenta insa, ceva de genul unui flirt trecator, dar placut.

Aveti ceva de transmis lumii si trebuie s-o faceti mai sonor, mai clar, facand un pas in fata pentru a pune in lumina ceea ce stiti. Mesajul vostru poate ajunge la multa lume pe diverse cai de comunicare, deci spuneti, vorbiti, exprimai-va, dati-va cu parerea, scrieti, pentru ca o puteti face cu succes si cu pricepere.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.