GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul lui Jupiter in Scorpion: un an cu TESTE DE TRECUT

Sunt BERBEC

Pentru voi, BERBECI:

Jupiter trece prin casa VIII – casa guvernata de Marte, Pluto si Scorpion – si va pune in legatura cu probele pe care trebuie sa le treceti de-a lungul vietii.

Cele mai recente vizite ale lui Jupiter pe aici: acum 12, 24, 36, 48, 60 de ani.


Cu Jupiter in casa VIII, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

marile schimbari de destin, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, incidente si accidente neprevazute, încercari si datorii karmice, crize, pierderi, esecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, mosteniri, testamente, bani primiti de la altii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câstiguri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, decese, relatia cu moartea, renastere, uitare, reconstructie, distrugere, activitati luate de la zero.

Accentul cade pe:

eu si necunoscutul, surprizele destinului, transformarile necesare, eu in fata provocarii, sexualitatea, probele de incercare, ceea ce merit de la viata.


Ce semnificatie are?

Acum, sansa este de partea voastra. pentru a va scoate din cele mai mari incurcaturi. Veti descoperi cat de norocosi puteti fi uneori, pentru ca, in mijlocul celor mai complicate situatii, veti fi vegheati de o aripa protectoare ce nu lasa pericolul sa se apropie. Ati putea trece la un moment dat razant pe langa pericole majore (accident, risc, boala, colaps), dar din care ceva nevazut va va salva in ultima clipa. Prezenta lui Jupiter in cea mai dificila casa a cerului indica un fel de protectie providentiala asupra voastra,  in cele mai periculoase episoade ale existentei.

Dar are si efecte bune: puteti intra in posesia unor bunuri mostenite, puteti descoperi o comoara (la propriu sau la figurat).

Este momentul renasterii, a redresarii, a regenerarilor spectaculoase.

Viata sexuala cunoaste o dinamizare fara precedent, cu un partener cu care aveti o foarte buna compatibilitate (dar si cu sansa unor relatii clandestine).

Planul financiar cunoaste o crestere datorita interventiei altor persoane, cum ar fi cresterea veniturilor cu ajutorul partenerului de viata sau poate si finantari, sponsorizari, accesare de fonduri, credit bancar, linie de credit.

Reusiti sa scoateti acum la iveala talente nebanuite. Puteti sa va transformati profund viata in urma unor evenimente inexplicabile. Poate fi momentul unor vindecari spectaculoase in cazul unor probleme de sanatate mai grave.

Depasiti cu succes marile probe karmice la care sunteti supusi. Adeseori veti ramane uimiti de marile ghinioane pe care le veti depasi cu succes. Un plan, ce parea blocat fara iesire in anii anteriori, poate cunoaste acum o redresare fantastica si o revenire la normal. Unele lucruri ce pareau definitiv pierdute pot reveni acum in prim plan, cu mari sanse de evolutie pozitiva.

Apare riscul unor procese, din care puteti iesi invingatori. Influenta lui Jupiter in actiuni juridice este benefica, si puteti castiga orice conflicte de aceasta natura. E un moment ideal pentru a culege roade pozitive din procese in care trebuie sa dobanditi anumite avantaje materiale. Aveti o pricepere aparte in manuirea banilor altora, fiind capabili sa obtineti profituri din investitii bine plasate.

Este momenul ideal sa o luati de la capat, de la zero, sa daramati totul si sa recostruiti din temelie un plan care nu isi mai avea rostul, deci fiti pregatiti pentru RECONSTRUCTIE.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.