GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul lui Jupiter in Săgetător: un an de PRIETENII FOLOSITOARE

INAPOI LA HOROSCOPUL LUI JUPITER IN SAGETATOR
Influența lui
Jupiter în Săgetător
pentru ZODIA VĂRSĂTORULUI


Pentru voi, Vărsători, Jupiter trece prin casa XI – casa guvernta de Uranus si Varsator – si va pune in legatura cu mediul vostru mai larg, cu umanitatea, cu planul social cel mai numeros.

Cele mai recente vizite ale lui Jupiter pe aici: acum 12, 24, 36, 48, 60 de ani.


Jupiter in Săgetător va sustine foarte bine!

Cu Jupiter in SĂGETĂTOR, sunt favorizate zodiile de FOC – SĂGETĂTOR, BERBEC, LEU- datorita trigonului pe care Jupiter il formeaza cu Soarele lor – si zodiile de AER – VĂRSĂTOR, BALANȚA – datorita sextilului format cu Soarele lor. Cei mai provocati sunt GEMENII, deoarece primesc o opozitie nu tocmai usoara, si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Săgetător, Jupiter formand careu cu Soarele celor nascuti in PESTI si FECIOARA.


Cu Jupiter in casa XI, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

prietenii, tovarasii, coechipierii, relatii cu ceilalti si contactul societatea, lumea larga, distractii, umor, propria originalitate si inventivitate, calatoriile cu avionul, dorintele si planurile de viitor, sperantele si visele, independenta si libertate de miscare, de decizie, de gândire, capacitate de integrare în grup, apartenenta la un grup, la un club, la o echipa, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consilieri, publicitate, popularitate, activitati umanitare, gesturi altruiste, dragoste primita de la ceilalti.  


Accentul cade pe:

lumea larga, umanitatea, prietenii, mediul cu care intru in legatura, colaboratorii, planurile de viitor, proiectele indraznete, curajul meu de a ma exprima, am ceva de spus lumii.Ce semnificatie are?

Este o perioada de relatii sociale benefice, va faceti noi cunostinte care va vor fi de folos la un moment dat. Faceti prietenii benefice, persoanele cu care intrati in contact in aceasta perioada fiindu-va de ajutor in viitor.

Exista sansa unor contacte internationale benefice, chiar si a unei calatorii peste hotare. Sansa dv. vine, in aceasta perioada, de departe, de la altii, nu neaparat din mediul cu care v-ati obisnuit, de aceea trebuie sa acordati mai multa atentie lumii largi.

Clientela dv. creste, in cazul unor activitati publice (comert, consultanta etc). Comunicati mult, in limbi straine sau cu persoane de la mare distanta, calatoriti pe distante lungi, cunoasteti noi culturi sau moduri de viata.

Va alaturati unui grup de interese – asociatie, fundatie, partid – care va va fi de ajutor pentru punerea in practica a planurilor dv. sau macar veti primi sprijin sau consiliere din partea acestuia.

Puteti incepe o afacere pe cont propriu sau o activitate ca liber intreprinzatori, succesul fiind garantat datorita influentei lui Jupiter. Faceti planuri noi, se nasc sperante si mai mari, privind cu multa incredere spre viitor.

Puteti avea contacte cu mass-media si in cazul in care sunteti o persoana publica, aparitiile in presa sau la televiziune vor fi de bun augur, asigurandu-va faima. Va puteti crea o imagine publica foarte buna.

Va simtiti liber in tot ce faceti, nu aveti limite sau restrictii, ci va manifestati dupa propria vointa, independenti si increzatori in propriile actiuni.

Primiti sfaturi de la persoane competente in activitate de consiliere: consilieri juridici, financiari, astrologi, profesori, care va vor oferi o anume ghidare pentru continuitatea unor proiecte in desfasurare. Primiti ajutor de la persoane influente si aveti impresia ca toata lumea este alaturi de dv.

Surprizele acestei perioade pot fi dintre cele mai placute. Proiectele dv. cele mai mari pot cunoaste acum pasi importanti spre realizare. Multe din realizarile dv. din aceasta perioada se datoreaza sprijinului anturajului – prieteni, colaboratori, tovarasi de organizatie.

Deveniti o persoana populara, cu multi prieteni benefici, dar s-ar putea ca in anturaj sa se strecoare uneori si „paraziti” care sa profite de bunavointa dv.

Mai glumeti si mai simpatici, sunteti atrasi acum mai mult de petreceri, distractii, serbari, bucurandu-va de companii placute. Aveti acum, mai mult ca in alti ani, capacitatea de a va atinge scopurile, dar nu singuri, ci aveti nevoie de cineva alaturi, de un grup care sa va stimuleze spre succes.

Este o perioada in care multe vise pot prinde contur.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.