GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul lui Jupiter in Săgetător: un an de NOROC LA BANI
Influența lui
Jupiter în Săgetător
pentru ZODIA SĂGETĂTORULUI


Pentru voi, SCORPIONI, Jupiter trece prin casa II – casa de actiune guvernata de Venus si Taur – si va face mai constienti de valoarea voastra si pune in prim plan ceea ce detineti pentru a va simti in siguranta: confort, securitate materiala si emotionala, viata tihnita, strictul necesar, nevoile primare.

Cele mai recente vizite ale lui Jupiter pe aici: acum 12, 24, 36, 48, 60 de ani.


Cu Jupiter in casa II, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Bani, abilitatile proprii de a câstiga si de a face bani chestiuni banesti, siguranta si securitate materiala, confort, liniste, avere si zestre personala, bugetul propriu, beneficii materiale, salariul, investitii, achizitii, posesiuni, propriile initiative pentru a câstiga bani, traiul de zi cu zi, valori, nevoi personale, asigurarea hranei, dobânzi si dividende, efectele si urmarile propriilor eforturi, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamânt sau terenuri, recolte, roade, agricultura, cultura pamântului.

Accentul cade pe:

Eu si nevoile mele, eu cu tot ce am nevoie, eu in confortul meu, valorile mele, proprietatea mea, ce este al meu.

PROSPERITATE

Ce semnificatie are?

Este o perioada profitabila in ceea ce priveste planul financiar. Salariul  poate creste, afacerile personale prospera, deci puteti atinge o situatie materiala mult mai buna. Sunteti multumit de viata pe care o aveti, reusind sa atingeti un trai decent, cu tot ce aveti nevoie.Exista si sansa inceperii unei afaceri personale care poate fi de succes. Este o perioada de prosperitate si acumulare financiara in care bugetul propriu, banii care provin din eforturile proprii, au numai de castigat. 

Acum puteti face unele din cele mai mari investitii: o casa, mobila, un teren sau va mariti zestrea personala cu obiecte de uz indelungat pe care abia acum vi le puteti permite. Simtul dv. de proprietate isi spune cuvantul mai mult ca oricand si simtiti nevoia sa acumulati, sa aveti, sa cheltuiti masiv pentru confortul personal si al celor dragi.

Atingeti o stare de satisfactie materiala excelenta, care va stimuleaza sa investiti si mai mult, dar e bine s-o faceti cu grija, pentru ca sunteti predispusi si la excese. Va pierdeti uneori simtul masurii si cheltuiti in nestire. 

Daca aveti talente artistice, e bine sa le puneti acum mai mult in valoare, pentru ca cei cu suflet de artist ar putea sa se remarce, sa aiba succes, sa se faca auziti si descoperiti altfel decat inainte. 

Si iubirea e la cote maxime acum, deci merita sa profitati de auspiciile norocoase ale trecerii lui Jupiter pe aici pentru a va exprima iubirea mult mai sonor, mai palpabil, mai clar, cu sansa unor idile pasionale si a unor momente in doi de o dulceata si senzualitate aparte. Daca asteptati de mult iubirea in calea voastra, ea poate aparea acum, dar o componenta materiala nu ar fi nici ea exclusa cand vine vorba de relatii.

Norocul este prin preajma si merita sa il valorificati in acele planuri de durata in care, altadata, poate aveati rezerve sa incercati.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.