GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul lui Jupiter in Săgetător: un an de NOI INCEPUTURI
Influența lui
Jupiter în Săgetător
pentru ZODIA SĂGETĂTORULUI


SUPER! Pentru voi, SĂGETĂTORI, Jupiter trece prin casa I – deci pe Ascendent – casa de viata guvernata de Marte si Berbec – si va influenteaza ca individ,  ca personalitate, aspectul sau fizic si energia voastra fundamentala si pune in prim plan ceea ce sunteti, unicitatea voastra  in comparatie cu ceilalti.

Cele mai recente vizite ale lui Jupiter pe aici: acum 12, 24, 36, 48, 60 de ani.


Jupiter in Săgetător va sustine foarte bine!

Cu Jupiter in SĂGETĂTOR, sunt favorizate zodiile de FOC – SĂGETĂTOR, BERBEC, LEU – datorita trigonului pe care Jupiter il formeaza cu Soarele lor – si zodiile de AER – VĂRSĂTOR, BALANȚA – datorita sextilului format cu Soarele lor. Cei mai provocati sunt GEMENII, deoarece primesc o opozitie nu tocmai usoara, si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Săgetător, Jupiter formand careu cu Soarele celor nascuti in PESTI si FECIOARA.


Cu Jupiter in casa I, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Propria persoana, corpul fizic, propria înfatisare si comportamentul personal, aspectul exterior, imaginea de sine, ego, ambitie, vointa, personalitate, temperament, forta, energie, impunere, afirmare, felul în care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, noi începuturi, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie.

Accentul cade pe:

Eu, identitate, personalitate, vointa proprie, cine sunt eu, cum ma vad pe mine insumi.

Ce semnificatie are?

Incepe o noua etapa in viata dv., de aceea este un an de inceput pe toate planurile. Tot ce faceti in acest an e de bun augur si de succes, va bucurati de influenta benefica a lui Jupiter, eveniment ce nu va mai avea loc decat peste 12 ani. Practic, odata cu ajungerea lui Jupiter peste Ascendent, se poate spune ca incepe o noua viata!

Anul in care Jupiter trece peste Ascendent nu se poate sa ramana unul oarecare in viata unui om, iar acesta este anul vostru de renastere! Trecerea lui peste Ascendent aduce noutate, un suflu proaspat, alta speranta, alt entuziasm, noi provocari, noi, perspective catre care va avantati cu mai mult curaj decat inainte.

Conjunctia lui Jupiter cu Ascendentul este ca o noua portie de benzina pentru o masina obosita. Dintr-odata veti vedea ca lucrurile au si alta viziune de interpretare decat inainte si exista loc de modificare chiar si in cele mai dificile situatii.

E vremea innoirii si a renasterii pe toate planurile, incet-incet, Jupiter va umple din nou cu energia sa benefica toate etajele vietii voastre. Veti simti nevoia sa aratati altfel, sa schimbati ceva din modul de comportament si din atitudinea de viata. Veti dori sa va prezentati altfel in lume si sa schimbati ceea ce va plictiseste.

Totul poate cunoaste acum – timp de alti 12 ani din viata dv. – un nou ritm de evolutie prin care atingeti senzatia de satisfactie si implinire catre care tindeti. Veti simti nevoia sa schimbati totul – atitudinea fata de oameni, aspectul exterior, modul de alimentatie sau de viata, idealurile, tot.

Va atrag acum, mai mult ca oricand, distractia, preocuparile de timp liber, aspectele amuzante, optimiste si noi ale vietii. Capatati un tonus mai bun, pozitiv, plin de viata. Aveti parte de situatii norocoase si de un optimism fara precedent, cu ajutorul caruia va puteti modifica viata intr-o directie pe care ati visat-o. Va atrag mai mult distractiile, petrecerile, dar sunteti atras si de latura spirituala a vietii, cautand o cale de evolutie care sa vi se potriveasca.

Ganditi-va ce va doriti si tintiti direct acolo, pentru ca sansele de succes in orice noua actiune indrazneata sunt mari.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.