GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PEȘTI * Horoscopul lui Jupiter in Săgetător: un an de SUCCES IN CARIERĂ

INAPOI LA HOROSCOPUL LUI JUPITER IN SAGETATOR
Influența lui
Jupiter în Săgetător
pentru ZODIA PEȘTILOR


Pentru voi, PEȘTI, Jupiter trece prin casa X – deci pe Mijlocul Cerului – casa guvernata de Saturn si Capricorn – si va pune in legatura cu varful spre care tindeti, cu ambitia voastra de realizare sociala, cu varful ierarhiei din care faceti parte.

Cele mai recente vizite ale lui Jupiter pe aici: acum 12, 24, 36, 48, 60 de ani.


Jupiter in Scorpion nu va ajuta prea mult

Cu Jupiter in SĂGETĂTOR, sunt favorizate zodiile de FOC – SĂGETĂTOR, BERBEC, LEU – datorita trigonului pe care Jupiter il formeaza cu Soarele lor – si zodiile de AER – VĂRSĂTOR, BALANȚA – datorita sextilului format cu Soarele lor. Cei mai provocati sunt GEMENII, deoarece primesc o opozitie nu tocmai usoara, si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Săgetător, Jupiter formand careu cu Soarele celor nascuti in PESTI si FECIOARA.


Cu Jupiter in casa X, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

cariera, profesiunea, situatia socio-profesionala, recunoasterea, reputatia, statutul în societate, respectul de sine si al altora, sentimentul de valoare personala, afirmarea si împlinirea, relatia cu societatea, relatia cu autoritatea, urcusul, promovarea, ascensiunea si evolutia într-o ierarhie, relatia cu politica, relatia cu superiorii, cu angajatorul, cu seful, celebritatea si faima, afacerile la nivel înalt, orice act de vointa, tenacitate si ambitie, accesul la putere, onoarea, angajamentele asumate si respectate, responsabilitatile sociale, viata publica, relatia cu timpul, eforturile depuse pentru propriul succes, asumarea datoriilor, titlurile obtinute – diplome, certificari – laudele si meritele, suprematia în fata altora.


Accentul cade pe:

visul meu de marire, urcusul catre apogeu, tinta mea suprema, cariera, pozitia sociala, superiorii, viata publica, recunoasterea meritelor mele de catre societate, incununarea cu succes a tuturor eforturilor.Ce semnificatie are?

Este perioada de apogeu in cariera. Nu aveti parte de o astfel de atmosfera prielnica decat o data la 12 ani, cand simtiti ca inaintati usor in directia atingerii telurilor profesionale. Acum sunt posibile tot felul de reusite: promovare, avansare, reusite profesionale importante, realizari, succes deplin in ceea ce va propuneti. Atingeti acum maximum pe care il puteti atinge in cariera voastra.

Sansa este de partea voastra si ar fi ciudat ca ceea ce va doriti sa nu implineasca acum, cat timp Jupiter trece prin pozitia sa cea mai elevata. Va simtiti pe varful valului si sunteti extrem de multumiti de voi. Dar, de ce nu, va doriti si mai mult, simtiti ca meritati mai mult si luptati in continuare pentru a atinge succesul.

Profitati de acest moment de apogeu in cariera pentru a atinge ceea ce visati. Va extindeti orizonturile, va informati mai mult, invatati ceva nou, deveniti plurivalent sau acumulati experienta din mai multe domenii simultan, va aratati valoarea, talentele, ambitia si puteti fi rasplatiti din plin. Acum vi se vor recunoaste meritele si puteti primi laurii ultimilor ani de efort.

Totul pare sa inainteze acum mai usor in cariera, nu mai aveti de inlaturat atatea piedici ca in anii anteriori, ci sunteti avantajat de soarta. Intalniti oamenii care va sunt de ajutor in urcusul profesional si va bucurati de oportunitati prielnice reusitei in ceea ce va propuneti. Faima creste si puteti primi aprecierile meritate pentru efortul depus pana acum.

Si salariul poate creste, pentru ca exista sansele unor promovari prin care sa preluati o functie superioara celei anterioare.

Pentru unele persoane, poate fi momentul acumularii unor noi cunostinte la o bursa, un curs de specializare sau acumularea cunostintelor necesare viitoarei profesiuni (facultate). Examenele prin care cunostintele va sunt certificate pot fi trecute cu succes: admitere, licenta etc. Experienta voastra creste, preluati proiecte care va solicita mult la nivel intelectual si aveti sansele cele mai bune de a va demonstra valoarea. Poate fi acel mult asteptat moment de glorie, de care nu veti mai avea parte decat peste alti 12 ani. Este un moment excelent din viata dv., cand simtiti ca va aflati acolo unde v-ati propus. Aveti sansa de a atinge un statut elevat in societate, datorita unor ocazii bune de a iesi in evidenta. Aveti aspiratii inalte si veti face tot posibilul sa va extinda cat mai mult orizonturile. Ati putea intra sub directa protectie a unei persoane influente care va va ajuta in ascensiunea dv. Norocul joaca un rol important in afirmarea dv., precum si mentinerea unei atitudini entuziaste, optimiste, increzatoare. Pastrati-va moralul ridicat.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.