GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul lui Jupiter in Săgetător: un an de FERICIRE IN CUPLU
Influența lui
Jupiter în Săgetător
pentru ZODIA GEMENILOR


Pentru voi, GEMENI, Jupiter trece prin casa VII – deci pe Descendent – casa de relatie guvernata de Venus si Balanta – si va pune in legatura cu lumea, cu societatea, cu mediul larg in care traieste. Trece dincolo de spatiul intim si intra in contact cu persoane din afara.

Cele mai recente vizite ale lui Jupiter pe aici: acum 12, 24, 36, 48, 60 de ani.


Jupiter in Săgetător nu va prea ajuta…

Cu Jupiter in SĂGETĂTOR, sunt favorizate zodiile de FOC – SĂGETĂTOR, BERBEC, LEU – datorita trigonului pe care Jupiter il formeaza cu Soarele lor – si zodiile de AER – VĂRSĂTOR, BALANȚA – datorita sextilului format cu Soarele lor. Cei mai provocati sunt GEMENII, deoarece primesc o opozitie nu tocmai usoara, si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Săgetător, Jupiter formand careu cu Soarele celor nascuti in PESTI si FECIOARA.


Cu Jupiter in casa VII, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Casnicia, casatoria, relatia cu partenerul de viata, relatia cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociatii, parteneriate, uniuni, relatia cu societatea, contactul cu lumea, relatia de reciprocitate si cooperare, de schimb, egalitate, armonie, complementaritate, echilibru, contracte, întelegeri, pacturi, tratate, divorturi, rupturi, procesele sau relatia cu instanta judecatoreasca, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata în ochii celorlalti, relatia cu inamicii cunoscuti, adversarii, concurenta.


Accentul cade pe:

Eu si ceilalti, partenerul meu, egalii mei, societatea din care fac parte, modul in care interactionez cu ceilalti, casnicia.Ce semnificatie are?

Este o perioada benefica asocierilor de orice fel: afaceri, casatorie, relatii sociale, aliante. Nu mai doriti sa fiti singuri si iesiti in intampinarea celorlalti cu mai mult interes. Sunteti dornici de societate, iesiti mai mult in lume, de aceea sansele de a participa la evenimente mondene cresc simtitor in aceste luni. Participati la nunti, petreceri, evenimente sociale, si simtiti nevoia sa va integrati mai profund in societate.

Nu mai suportati singuratatea. Sunteti deschisi spre cooperare si intrati in contact cu multe persoane utile. Succesul actual se poate datora capacitatii voastre de a va alege colaboratori potriviti si parteneri compatibili, care sa va completeze perfect.

Doriti noi parteneri de discutie, de distractie, de timp liber, va faceti noi prieteni si cautati sa deveniti o persoana populara, pe placul tuturor.

Acordati mai mare atentie aspectului fizic, investiti mai mult in ceea ce formeaza imaginea publica si va preocupa mai mult cum va vad ceilalti, de aceea puneti accent pe vestimentatie, maniere, moda. Imaginea publica vi se imbunatateste vizibil, aratati altfel si atrageti admiratia. Simtiti nevoia sa va schimbati lookul si acum puteti descoperi un aspect care va avantajeaza foarte mult.

Sansele de casatorie – pentru cei singuri – cresc major. Pentru cei deja casatoriti, este un moment bun pentru armonizarea energiilor in cuplu, orice problema anterioara – conflicte, dezechilibre – ajungand mai usor la consens.  Daca sunteti in pragul unei casatorii, acestea sunt lunile ideale pentru o uniune matrimoniala.

Afacerile prospera datorita unor asocieri sau colaborari de succes, de aceea trebuie sa acceptati relationarea cu ceilalti. Nu puteti cunoaste succesul singuri, ci trebuie sa acceptati interventia altora in viata voastra, care sa completeze ceea ce nu puteti oferi. Semnati contracte de colaborare de succes.

Puneti accent pe cooperare, pe ideea de doi, de pereche, de tandem, de cuplu, de parteneriat, si totul va merge de minune!


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.