GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul lui Jupiter in Săgetător: un an de bucurie ACASA
Influența lui
Jupiter în Săgetător
pentru ZODIA FECIOAREI


Pentru voi, FECIOARE, Jupiter trece prin casa IV – deci pe Fundul Cerului – casa guvernata de Luna si Rac – si va pune in legatura cu originile voastre, cu trecutul, cu familia, casa, tara si mediul din care proveniti.

Cele mai recente vizite ale lui Jupiter pe aici: acum 12, 24, 36, 48, 60 de ani.


Jupiter in Săgetător nu va prea ajuta…

Cu Jupiter in SĂGETĂTOR, sunt favorizate zodiile de FOC – SĂGETĂTOR, BERBEC, LEU – datorita trigonului pe care Jupiter il formeaza cu Soarele lor – si zodiile de AER – VĂRSĂTOR, BALANȚA – datorita sextilului format cu Soarele lor. Cei mai provocati sunt GEMENII, deoarece primesc o opozitie nu tocmai usoara, si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Săgetător, Jupiter formand careu cu Soarele celor nascuti in PESTI si FECIOARA.


Cu Jupiter in casa IV, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Familie, casa, camin, domiciliu, locuinta, relatia cu trecutul si istoria, relatia cu rudele, amintiri din copilarie, traditia, propriile radacini si obârsii, ereditatea, zona, tara natala, valori nationale, fundatia unei case, mutare în casa noua, proprietati imobiliare, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara, finaluri de etapa, calatoriile pe apa.

Accentul cade pe:

Eu si cei dragi, eu in mediul intim, casa mea, mama, familia mea, rudele de sange, caminul, viata personala, sufletul meu, emotiile mele, amintirile mele.Ce semnificatie are?

Este o perioada cu relatii de familie armonioase, fericite, atmosfera din camin devenind mult mai placuta.

Casa inseamna mai mult acum si exista posibilitatea obtinerii sau achizitionarii unei case sau a mutarii in alt domiciliu. Investiti mai mult in confortul si dotarea apartamentului, in redecorare, renovare, schimbati mobila, poate chiar locatia. Uneori poate fi si indiciul unei mutari in alta localitate sau in alta tara. 

Viata de familie este fericita si placuta si va aduce mari satisfactii. Femeile pot deveni mame in aceste luni sau cel putin apare sansa conceperii unui copil.

Va bucurati de o viata personala fericita, inima dv. este multumita, linistita, simtiti o securitate interioara deplina alaturi de cei dragi.

Sunteti devotati caminului si aveti relatii bune cu parintii, rudele sau partenerul de viata. Influenta parintilor este foarte importanta si veti tine cont de ajutorul acestora mai mult ca oricand. Simtiti ca prindeti radacini intr-un loc, iar termenul „acasa” capata o valoare aparte.

Apare sansa unei calatorii pe o intindere mare de apa.

Exista risc de ingrasare, de aceea trebuie sa aratati o mai mare atentiei nutritiei si alimentatiei, evitand excesele legate de lichide si bautura.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.