GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul lui Jupiter in Săgetător: un an de ODIHNA
Influența lui
Jupiter în Săgetător
pentru ZODIA CAPRICORNULUI


Pentru voi, CAPRICORNI, Jupiter trece prin casa XII –  casa guvernata de Neptun si Pesti – si va pune in legatura cu cea mai subtila dimensiune a vietii voastre: visele, temerile, presimtirile, emotiile, talentele si valorile nebanuite pe care trebuie sa le scoateti la iveala.

Cele mai recente vizite ale lui Jupiter pe aici: acum 12, 24, 36, 48, 60 de ani.


Cu Jupiter in casa XII, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

eul ascuns, datoriile karmice, nevoia de liniste, dorinta de izolare, singuratate, spiritualitate, misterele, tainele, secretele, lucrurile nevazute sau ascunse, viata privata, trairile interioare, subconstientul, starea psihica, sanatatea mentala, presimtirile, iluziile, visele, inamicii necunoscuti sau ascunsi, jocuri de culise, tradarile, deceptii, vina, mesajele transmise prin vise sau propria intuitie, limite, restrictii, frustrari, depresia, crizele psihice, temerile personale, ascunzisurile, adulterul, fuga de lume si de realitate, sentimentul de renuntare si abandon, propriile inhibitii si complexe, viciile si fobiile, conspiratiile, bârfele, atacurile din umbra, confuzia, visele ascunse, bolile cronice, talentele latente, aspectele nedescoperite. Accentul cade pe:

Accentul cade pe:

ce e de dincolo de ceea ce se vede, secretele mele, emotiile mele cele mai profunde, introspectie, purificare, profunzimile de nepatruns, valoarea mea ascunsa, latura mea necunoscuta.

Ce semnificatie are?

Jupiter pune piedici si frane, amplifica starile de angoasa si de neincredere in valoarea proprie, aduce insatisfactii si esecuri din cauza incapacitatii voastre de a va vedea asa cum meritati, ci aveti tendinta de a va subestima si a vedea latura negativa a lucrurilor.

Sunteti capabil de mare compasiune, aveti capacitatea de a oferi sprijin si intelegere celor care au nevoie, fara a astepta nimic in schimb, fiind direct conectat la necazurile altora. Puteti face din ajutorul pentru altii o adevarata misiune in acest interval de timp, punandu-va in slujba lor.

Poate fi o perioada in care stati – vrand nevrand – mai mult in umbra, de parca ati avea o munca de culise, prin care nu iesiti in evidenta decat prin rezultate. Inca nu a sosit momentul in care sa straluciti, sa iesiti la lumina si sa aratati cine sunteti, acest lucru se va petrece cand Jupiter va ajunge pe Ascendent si in casa I.

Aum puteti fi atras de singuratate si meditatie, cititi, studiati, va izolati pentru a va incarca bateriile de energia care va exploda curand, odata cu trecerea peste Ascendent.

Puteti avea partea acum de probleme de natura legala (procese nedrepte, cu acuzatii ciudate), de probleme de sanatate, de un sentimen ciudat de insatisfactie, de anxietate, de teama.

Va atingeti mai greu telurile in aceasta perioada, aveti de luptat mai mult ca de obicei, in primul rand cu propriile slabiciuni si angoase, deci puteti cunoaste unele din cele mai mari frane din ultimii ani. Evitati in aceasta perioada marile evenimente de destin; casatorie, nastere, mutare, emigrare, un nou loc de munca, o noua afacere,mai bine spus, evitati tot ceea ce implica noi initiative de importanta capitala pentru viitor, pentru ca Jupiter nu se afla intr-o zona benefica. Asteptati ca Jupiter sa treaca peste Ascendent, cand va intra in zodia urmatoare, pentru a va da cale libera spre innoire si progres.

Este o perioada de deruta, de oboseala, cand trebuie sa treceti in revista ultimii 12 ani si sa faceti bilanturi si sa trageti concluzii, dar sunteti tentati sa le faceti intr-o lumina mult mai proasta decat ati merita.

Este o perioada buna pentru eliberare de sentimente negative pe care le-ati acumulat in ultimii 12 ani. Trebuie sa va rupeti de tot balastul care nu v-a lasat sa evoluati, lasati deoparte temerile, sensibilitatile, ranile si amintirile, pentru a porni intr-o noua cursa de 12 ani absolut nou si curat. Acum e momentul de debarasare de tot ce e vechi si de rezolvare a aspectelor ce nu-si gaseau rezolvarea. In curand, dupa trecerea lui Jupiter in casa I veti face loc pentru schimbare totala!


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.