GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul lui Jupiter in Săgetător: un an dedicat CĂLĂTORIILOR ȘI STUDIILOR
Influența lui
Jupiter în Săgetător
pentru ZODIA BERBECULUI


Pentru voi, BERBECI, Jupiter trece prin casa IX – casa guvernata de Jupiter si Sagetator – si va pune in legatura cu valorile superioare ale existentei, spiritualitatea, legea, principiile morale, lectiile pe care trebuie sa vi le insusiti, idealurile spre care tindeti.

Cele mai recente vizite ale lui Jupiter pe aici: acum 12, 24, 36, 48, 60 de ani.


Jupiter in Săgetător va sustine foarte bine!

Cu Jupiter in SĂGETĂTOR, sunt favorizate zodiile de FOC – SĂGETĂTOR, BERBEC, LEU – datorita trigonului pe care Jupiter il formeaza cu Soarele lor – si zodiile de AER – VĂRSĂTOR, BALANȚA – datorita sextilului format cu Soarele lor. Cei mai provocati sunt GEMENII, deoarece primesc o opozitie nu tocmai usoara, si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Săgetător, Jupiter formand careu cu Soarele celor nascuti in PESTI si FECIOARA.


Cu Jupiter in casa IX, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

calatorii si drumuri lungi, relatia cu strainatatea, cu limbi straine, culturi straine, religii diferite, învatarea si folosirea limbilor straine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultura, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoastere, educatie, ambitii mari, studii superioare – facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare – procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relatiile cu politica, cu legea, cu tribunalele si scolile, marile teluri si idealuri ale persoanei, evolutie, vocatie, întelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare elevata, aventuri, distractii, libertate, sperante, aspiratie, visele proprii, viziunea asupra vietii si lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comert exterior, activitati sportive.


Accentul cade pe:

spiritul meu inalt, eu meu superior, visele mele, de ce sunt in stare, valorile mele supreme, filosofia mea de viata, explorarea pe cont propriu, lumea fara granite.Ce semnificatie are?

Este o perioada in care va extindeti orizonturile cunoasterii prin aprofundarea unor noi domenii. Incepeti studiul unui nou domeniu al cunoasterii: filosofie, religie, esoterism. Este momentul ideal pentru continuarea studiilor la nivel superior: facultate, masterat, doctorat, burse sau cursuri de specializare. Examenele cele mai importante pot fi trecute cu succes, deci este momentul cel mai bun pentru depasirea marilor trepte educationale: capacitate, bacalaureat, admitere, licenta. Veti intra mai des in contact cu institutiile de invatamant, bibliotecile sau cu biserica. Puteti avea acum succes spre domenii academice (studii inalte), spre domenii religioase, legate de turism, limbi straine. Puteti invata usor o limba straina sau o noua stiinta. 

Faceti acum cunostinta cu o persoana care poate juca rol de ghid intr-o viitoare evolutie spirituala sau intelectuala: profesor, guru, mentor, instructor. Deveniti discipolul unei persoane cu mai multa experienta decat dv. si va extindeti cunostintele cu ajutorul sau. Studiati mult, cititi mult, sunteti atras de latura abstracta a vietii, eliberandu-va de cotidian. Intrati intr-o alta lume in care acumulati multe informatii noi, utile evolutiei dv. intelectuale si spirituale.

Se nasc  noi idealuri si descoperiti acum calea superioara de a ajunge la ele. Deveniti mai liberi, mai detasati de firescul cotidian, si cautati refugiu in latura abstracta a vietii.

Este un moment de evolutie rapida, acumulati in scurt timp multa experienta de viata. Deveniti mai maturi, mai responsabiil, mai intelepti, exemple bune de urmat pentru altii, dar nu este exclus sa descoperiti ca ganditi altfel, ca priviti viata din alt unghi, de parca v-ati schimba sistemul de valori, ideologia de viata, principiile, credintele.

Sunteti atrasi de spiritualitate si va canalizati atentia spre tot ce tine de iluminare. Sunteti sub directa protectie divina, ca atare legatura cu Dumnezeu se strange mai mult acum, resimtindu-I mai mult prezenta in viata voastra. Poate fi momentul in care va intoarceti la credinta dupa o perioada de deruta sau in care redescoperiti forta divina. Deschiderea spre o forma de spiritualitate v-ar putea ajuta sa gasiti calea cea mai potrivita spre atingerea implinirii voastre.

Creste sansa unor calatorii pe distante lungi, inclusiv peste hotare, chiar si cu sansa de emigrare, e mutare completa in alta tara.

Este momentul in care orizonturile vi se extind, ori in sens geografic, calatorind mai mult, ori in sens spiritual, intelectual, relational, ideologic, studiind si descoperind ca lumea e mai larga si mai vasta decat inainte.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.