GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2018 pentru VĂRSĂTOR. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST VARSATORLuna SEPTEMBRIE 2018 în suflet

Deja te simți ciudat de la o vreme, de fapt de când a intrat Luna Neagră în zodia ta, iar luna asta taman vine și Marte la poarta ta și cere azil…

Cu două energii atât de dificile pe capul tău, e normal să te comporți bizar, să nu fii tu cel pe care-l știe lumea, să fii mai sensibil, mai dificil, mai oscilant, poate nu chiar pe placul partenerului, poate nici pe placul tău.

Te simți atacat de orice nimic, un cuvânt venit de la partener te irită, ești scos din pepeni de orice, dar sunt doar probe de încercare prin care trebuie să demonstrezi că nu renunți la planurile tale.

Deși criticile vin de peste tot, tu știi ce vrei și mergi mai departe. Dacă această încăpățânare are legătură și cu viața în doi, se pot naște lupte de orgolii sau de supremație care nu fac prea bine inimii, dar probabil nu poți evita eventualele dispute cu partenerul în care fiecare are un cuvânt de spus.

Viața de cuplu, căsnicia, trece printr-un moment cam dificil, deci trebuie să gestionezi cu grijă stările acestea contradictorii, să nu lași să se dezlănțuie ceva ce greu va putea fi mai apoi readus la normal. Chiar dacă simți că ți s-a umplut paharul, ar fi bine să fii mai prudent în reacții, ca să nu le regreți mai apoi.

Se pregătește ceva, presimți asta, și deja parcă se strânge cercul în jurul tău pentru o schimbare de zile mari în viața de cuplu. Cineva trebuie s-o declanșeze, dar parcă ți-e puțin frică să-ți asumi așa ceva, dar e doar o chestiune de luni până se va clarifica situația.