GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2018 pentru SCORPION. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST SCORPIONLuna SEPTEMBRIE 2018 în suflet

Un musafir mult așteptat bate la poarta ta luna aceasta, pregătind terenul pentru un eveniment rarisim ce va avea loc luna viitoare.

E vorba de Venus care, pe 9 septembrie, va intra în zodia ta, acolo unde deja se află Jupiter de ceva vreme, semn că se pregătește o mare întâlnire!

Cu cei doi mari benefici în zodia ta, nu ai cum să te simți altfel decât dornic de noutate, dornic de iubire, deschis spre sentimente dintre cele mai aprinse, atras de sexul opus, interesat de vreo aventură nouă, cu mari șanse de a trăi emoții fără precedent.

Poate a venit vremea să te îndrăgostești sau să iei unele măsuri destul de serioase în cuplu, pentru a da relației voastre alt sens, altă conotație, altă energie.

Uranus și Saturn, în trigon, te ajută să iei acum niște decizii de zile mari pentru binele și confortul vieții în doi, deci hai, spune ce ai de spus, pentru că ai învățat deja multe de la viață ca să iei cele mai serioase și mature decizii.

Ai unele reacții cam bruște, de exemplu te hotărăști să tă căsătorești peste noapte – sau să divorțezi peste noapte – deci pot fi reacții cam impulsive, dar specifice unui Scorpion, care nu stă mult pe gânduri când vrea ceva.

Se resimte o atmosferă cam ciudată în familie, deci e posibil ca, eventualele decizii ce vizează o posibilă despărțire să aibă la bază exact acel sentiment că nu ești lăsat să faci ce vrei, să spui ce vrei, că spațiul îți este limitat sau ți se scot de la naftalină cine știe ce aspecte de demult pe care tu le credeai uitate, ca atare unele cupluri trec prin și momente riscante, când trecutul vine peste ei ca tăvălugul…