GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2018 pentru RAC. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST RACLuna SEPTEMBRIE 2018 în suflet

Imaginează-ți ca pe o bancă în parc așteaptă Jupiter, o planetă aducătoare de noroc. Pe 9 septembrie, trece prin parc Venus, planeta sentimentelor, și îl vede pe Jupiter singur pe bancă. Se va așeza? Va profita de ocazie? Se vor întâlni, desigur, se vor vedea, dar odată cu această întâlnire rarisimă – o dată la 12 ani! – vei întâlni și tu iubirea?

Dacă nu luna aceasta, atunci luna viitoare ceva-ceva tot se întâmplă, dar nu e exclus să simți de pe acum ceva nou în aer…

Dragostea, da, plutește în aer, și ești gata s-o primești în viața ta. Jupiter și Venus pot conlucra de minune pentru a face inima ta să bată mai tare, dar tot ele pot aduce și schimbări interesante pentru tine și partener.

E nevoie de curaj pentru a face iubirea să palpite, deci fă un pas în față și exprimă-ți iubirea. Se mai liniștește un pic zona conjugală, foarte încercată în ultimele luni, cu aglomerația de planete din Capricorn care te-a vizat direct, deci după ce finalmente Marte iese din Capricorn pe 11 septembrie, mai rămân acolo doar cei doi îndrumători maturi și înțelepți, Saturn și Pluto, care își continuă lucrarea lentă și profundă, ce construiește ceva pe un alt teren în căsnicie.

Respiră și tu ușurat că Marte te lasă în pace, în sfârșit, deci se mai calmează un pic spiritele și se instalează liniștea în relația de cuplu, că și așa a fost foarte încercată anul acesta cât timp toate au dat năvală în Capricorn, aglomerație de planete fără precedent!, care e firesc să fi cerat și situații fără precedent în doi.

Dar greul a trecut, de acum poți discuta cu partenerul despre schimbările de care mai are nevoie relația voastră pentru a o consolida mai bine.