GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2018 pentru PEȘTI. DRAGOSTE.

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIELuna SEPTEMBRIE 2018 în suflet

O luptă între creier și inimă se dă luna aceasta, ce ar vrea inima și ce ar vrea mintea, și tu ești la mijloc și nu știi cum să le împaci. Atmosfera se liniștește în plan sentimental, Mercur nu mai e retrograd, nici Marte, ca atare vei simți o oarecare relaxare, dar cum tu ești o fire foarte sensibilă la tot felul de stimuli la care alții nu au acces – un simț doar al tău de a presimți riscul – parcă bănuieșți că ceva nu e în regulă.

Îți cam pierzi încrederea, optimismul, entuziasmul, implicarea, stai pe loc, excesiv de temător sau prudent, de parcă ți-ar fi frică de ceva nevăzut care ți-ar putea cauza probleme sufletești.

De mult nu ai mai avut asemenea emoții bizare, atât de intense și  nu știi cum să le traduci: că ar anunța ceva rău sau că doar te trag de mânecă să nu țintești prea sus, să nu faci planuri prea îndepărtate, să nu aștepți lucruri imposibile, să nu trăiești în iluzie sau în basme.

Nu privești spre viitor cu încredere, te-a cam părăsit speranța, și poate chiar ai și motive, din cauza unor dezamăgiri. Poate ai umflat prea mult balonul și acum începe să se desumfle. Poate ai așteptat semne de iubire de la cineva care nu simțea la fel…

Fii foarte atent până unde ridici ștacheta iubirii, ca nu cumva să treacă spre utopie, spre imposibil, spre irealizabil, căci tot cu vei fi cel decepționat.

Fii realist, privește totul cu ochii mari deschiși, și bazează-te numai pe lucruri clare, concrete, adevărate. Privește adevărul în față, așa cum e, e de preferat decât să te izolezi într-o lume ireală, visând la himere.