GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2018 pentru GEMENI. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST GEMENILuna SEPTEMBRIE 2018 în suflet

Nimeni nu te întrece la cuvinte frumoase, iar luna aceasta parcă ești și mai inspirat, încât, dacă îți pui în cap să cucerești pe cineva prin cuvinte meșteșugite, îți va ieși de minune.

Îmbraci totul într-o formă aproape artistică, încât n-ar fi de mirare să te apuce poezia doar cu gândul la amor!

Profită de primele zile ale lunii pentru momente în doi nemaipomenite, pentru că, după ce Venus va ieși din Balanță pe 9 septembrie, nu vei mai fi atât de înclinat spre romantism, tandrețuri, poezii, ci iubirea ta devine ceva mai directă, fără atâtea preambuluri și floricele…

Noroc că la final de lună, intră și Soarele în Balanță și restabilește un pic atmosfera prielnică iubirii, pentru că undeva între 9 și 23 septembrie, mai degrabă te gândești la muncă decât la iubire.

În cuplul oficial, mai apar neînțelegeri, dar ar fi bine să taci și să suporți, să nu torni gaz pe foc, pentru că și așa planează o oarecare tensiune din cauza conjuncției dintre Luna Neagră și Marte, dacă nu reușești să ții sub control energiile, cuvintele, gesturile pripite, nici nu știi ce declanșezi.

Unele cupluri vechi trec acum prin momente dificile, un pic dramatice, în care se discută chiar și despre despărțire, pentru că unul din cei doi parteneri se simte prins ca într-o capcană, fără prea multă libertate.

Mai bine discutați sincer ce vă doare, pentru că sunt șanse să treceți cu brio impasul după principiul: întreabă și răspunde, spune tu și ascultă pe celălalt! Tu și el/ea față în față cu sinceritate, așadar!