GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2018 pentru FECIOARA. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST FECIOARALuna SEPTEMBRIE 2018 în suflet

Iubirea n-a fost chiar cel mai mare motiv de fericire anul acesta, pentru tine, pentru că multele planete care s-au aglomerat o vreme, grămadă, în Capricorn, au cerut enorm de la tine și de la jumătatea ta.

Ți-au dat multe lecții de maturitate, de responsabilitate, pentru a te ajuta să privești iubirea mai profund, ceea ce tu oricum faci, dar de data aceasta ai resimțit iubirea ca pe cea mai grea școală a vieții.

Acum se mai liniștesc apele: Marte părăsește Capricornul, finalmente, și trigonul pe care Jupiter și Neptun îl fac acum, pentru prima oară în viața ta, te ajută să iei decizii capitale pentru tine și jumătatea ta. Ești dispus să mergi pe un nivel superior, cu lecțiile asumate, deci cu iubirea nu mai e de glumit, e ceva serios, comportă-te cea atare, arată-i și celui drag cât se matur privești relația voastră!

Nici nu știi cum, într-un moment de maximă încredere în viitor, faci o cerere în căsătorie, o accepți pe cea care ți se face sau stabilești un vis nou pentru tine și persoana iubită spre care, mai apoi, veți pedala împreună, cu încredere.

Marele trigon de pământ pe care Soarele, din zodia ta, îl face cu Saturn din Capricorn și Uranus din Taur, sunt un garant al succesului oricărui gest cu efecte pe termen lung pentru iubire, pe care ești pregătit să-l faci. Că e începutul unei noi iubiri pe un fundament solid sau cea veche prinde rădăcini și inspiră tot mai multă stabilitate, ești mult mai sigur pe iubirea ta.