GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2018 pentru CAPRICORN. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST CAPRICORNLuna SEPTEMBRIE 2018 în suflet

Marte părăsește zodia ta, ceea ce poate fi un beneficiu, pe de o parte, dar în primele zile ale lunii o cam ține în corzi pe Venus, din Balanță, printr-un careu enervant.

Parcă nu e chiar ceea ce-ți dorești pentru inima ta, nu prea te înțelegi cu partenerul, vedeți lucrurile diferit, din unghiuri incompatibile, deci să nu te mire că mai apar probleme între parteneri.

Pe la mijlocul lunii, însă, tensiunea crește la cote alarmante și nu e exclus să apară unele dintre cele mai mari conflicte ale acestui an, în care ești gata să spui pa, dacă relația e fragilă, sau să suferi profund pentru că partenerul oficial nu găsește soluții pentru a repara situația.

Opoziția pe care Venus o face cu Uranus, prima de la mutarea lui Uranus în Taur, strică un pic apele în relația e suflet, de parcă unul din voi ar vrea mai multă implicare, mai multă acțiune, niște decizii mai ferme, în timp ce celălalt, mai comod din fire, nu face nimic (oare tu ești cel comod, care așteaptă?).

E o luptă între ce vrea unul și ce oferă celălalt și e normal să se ajungă la dispute.

Marele trigon de pământ dintre Soare, Saturn și Uranus, poate fi totuși exact doza de înțelepciune, răbdare și toleranță de care e nevoie pentru a nu arunca în aer totul într-un moment de impulsivitate.