GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2018 pentru BERBEC. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST BERBECLuna SEPTEMBRIE 2018 în suflet

Iubirea se cere vorbită, discutată, exprimată, ca atare îmbracă în cele mai artistice vorbe ceea ce simți dacă vrei să fii auzit și crezut.

Tot de comunicare e nevoie și în cuplu, pentru că au apărut unele mici neînțelegeri pe ici, pe colo, care se cer neapărat echilibrate prin dialog.

Ești printre cei care vor face cele mai grozave declarații de iubire, în prima parte a lunii, căci ai scăpat și de Mercur și Marte retrograd, încă de luna trecută, și ești liber să spui cât mai clar ce simți.

Lasă modestia sau teama deoparte și, dacă ai sentimente pentru cineva anume și nu ai găsit până acum curajul de a le destăinui, fă-o acum, pentru că te pricepi de minune la vorbe de amor!

Cu Venus în Balanță, în primele zile ale lunii, și mai apoi cu Soarele în Balanță, la finalul lunii, ești printre cei mai norocoși în relația cu partenerul, deci stai cât mai mult în compania lui, arată-i cât de mult apreciezi relația voastră și faceți în așa fel încât să puneți amândoi mai mult accent pe reciprocitate, cooperare, schimb. Primești? Oferă și tu!

Sunt momente când ai impresia că partenerul și tu nu priviți în același fel spre viitor, de parcă vă tăiați unul altuia elanul, vă criticați visele și planurile, și uitați cât de important e să fiți doi și să pedalați în aceeași direcție.

Trecător, fiecare îl cam oprește din mers pe celălalt…