NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul lunii MARTIE 2018

DRAGOSTE

Mereu înveți ceva nou în iubire, mai ales lecția generozității, a iubirii necondiționate, ca atare și luna aceasta mai descoperi câte ceva despre acest miracol al vieții: cum se ce mănâncă iubirea asta? Înveți să mai lași orgoliile la o parte, că sunteți doi, că trebuie să dai, nu doar să pretinzi, că mai bine oferi necondiționat, că va veni oricum o zi când se va întoarce la tine ceea ce e mai bun. Să privești la cel din fața ta ca într-o oglindă și să iubești la el ceea ce iubești la tine și să nu încerci să repari la el de fapt ceea ce nu poți repara la tine. Fiți ca unul, ideea de unitate e importantă și o vei redescoperi și pe aceasta cu alți ochi acum. Iubirea nu e un joc, ci e un proces de transformare și nu se poate să nu remarci că te-ai schimbat și că încă te schimbi și că nu ai ajuns încă la finalul transformării tale profunde, ca atare lasă în continuare iubirea să te modeleze. Fii curios ce va face iubirea din tine!

SERVICIU

Ai toare șansele să-ți demonstrezi talentele, chiar și cele mai ascunse, de care nu aveai curaj altădată să vorbești. Fă un pas în față și vorbește cu mai mult tupeu despre tine, nu aștepta doar să te remarce alții, ci fă tu ceva, fă tu un pas înainte și discută despre tine ca și cum n-ar fi vorba sespre propria persoană. Uneori, e nevoie și de puțină laudă de sine! Vei trece oricum într-o zonă mai retrasă din ultima parte a lunii, ca atare profită de prima jumătate a lunii pentru a atrage atenția asupra ta și asupra calităților tale. Meriți aplauze pentru unele succese de răsunet, dar cineva trebuie să le scoată la lumină și cine te cunoaște cel mai bine dacă nu tu?

ACVARIA