NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul lunii MARTIE 2018

DRAGOSTE

E multă agitația planetară în zona inimii tale, chiar dacă s-ar vorbi mai degrabă de un dram de discreție, ceea ce pentru tine, o fire pasională, nu e ușor de acceptat. Partenerul îți cere intimitate, să fiți doar voi doi, sau doar inima ta cere să fii mai rezervat, să nu faci tam tam pe marginea sentimentelor tale ci să le lași să se exprime singure. Parcă nu e chiar momentul celor mai zgomotoase declarații de dragoste, dar în interiorul inimii, e o furtună de emoții dintre cele mai intense. Cu Jupiter în zodia ta, ești conștient că succesele tuturor inițiativelor de natură sentimentală depinde numai și numai de implicarea ta, ca atare dacă stai și aștepți miracole din cer, ele nu se întâmplă, dar dacă intervii direct, faci ceva concret pentru ca lucruri bune să anime viața în doi, atunci reușita este de partea ta. Fă deci ceva și vei fi răsplătit de minune. Nu sta pasiv, nu sta în umbră, nu lăsa doar pe umerii celuilalt greul deciziilor de cuplu, ci vino tu cu idei, cu planuri, pentru că tu ești motorul princiupal al tuturor lucrurilor bune din iubire. Vrei? Ia!

SERVICIU

După ce toată adunarea de planete se mută în Berbec, și munca devine unul din planurile centrale în reocupările tale. Este momentul ideal pentru un nou început, pentru o schimbare de direcție sau de decor, pentru un job nou, o funcție nouă, o imagine nouă sau chiar o profesie nouă, pentru că și așa Jupiter te îndeamnă de ceva vreme să faci altceva, iar acum, concentrarea de forțe pe zona noului, este un aliat pentru a da startul noii direcții. Acum e momentul, da, deci dacă ai în gând un sens nou pentru cariera ta, nu aștepta și treci la fapte. Spune da provocării, arată că știi ce vrei, ai curaj să arăți că ești cel mai bun și apucă-te serios de treabă. Trebuie însă să fii atent că la orice nou început există și hopuri, și critici, și decizii de luat, șu eforturi de depus, tocmai de aceea nu trebuie să te grăbești, ci să accepți evoluția lentă a lucrurilor. Cu pași mici, vei ajunge acolo unde trebuie.

ACVARIA