GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul lunii MARTIE 2018

DRAGOSTE

Profită de prezența lui Marte încă în zodia ta pentru a lua taurul de coarne și a face lucruri care, anterior, nu mergeau atât de repede sau de bine. Inclusiv iubirea. Marte te face mai îndrăzneț, mai energic, mai cu tupeu, deci poate fi momentul ideal pentru o nouă cucerire, pentru o inițiativă de zile mari prin care atragi atenția sexului opus asupra ta. Nu trebuie să aștepți doar de la celălalt acțiune, pentru că ai pedala de accelerație chiar la tine. Apas-o și fă lucruri nemaifăcute! Vrei să cucerești pe cineva? Acum e momentul. Vrei să treci la etapa următoare în iubire? Tot acum e momentul. Mai precis până pe 17, pentru că după aceea, timp de mai bine de doi ani, Marte nu va mai trece prin Săgetător și vei simți că-ți lipsește ceva din aerul nou de acum. Dar se va anima zona Berbecului care, pentru tine, se ocupă de amor și deci toată luna ești în miezul unui film de acțiune ce face inima ta să palpite mai tare. Te-ai putea îndrăgosti sau ai putea face pe cel care te atrage să-ți cadă în mreje de-a binelea, deci ce mai aștepți? Deții deci toate resursele pentru reușite sentimentale de răsunet, care îți au chef de viață!

SERVICIU

Altele sunt preocupările tale, luna aceasta, mai puțin ce se petrece la serviciu. În schimb ești preocupat de bani și faci ce faci ca să restabilești ordinea și echilibrul în acest sector, ca atare, dacă e ceva legat de muncă ce îi cere atenție acum e doar efortul de a păstra bugetul într-o zonă cât de cât liniștitiă. Marte va intra în Capricorn pe 17, și va începe să repare micile dezechilibre ce te-au cam dat peste cap în ultima vreme, dar nimic nu vine nici pe gratis, nici peste noapte, ci prin efort și printr-o bună și prudentă strategie financiară și profesională. Timpul trece foarte greu pentru un grăbit ca tine, deci lecția răbdării în continuare te ustură, deci ia-o încet, construiește lent orice proiect – de afaceri sau profesional – conștient că mai ai și tu de învățat multe pe parcurs, și mai ales nu ai găsit încă toate detaliile să ajungi acolo unde ți-ai propus. Unele lucruri bune abia de acum încolo urmează să apară.

ACVARIA