GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul lunii MARTIE 2018

DRAGOSTE

Pornești luna cu vise mărețe legate de iubire în care investețti toată speranța, așteptarea și dorința… Dar nu ajunge doar să aștepți să se întâmple ceva, ci să și faci ceva pentru a te bucura de iubirea la care visezi. Poate fi o lună a tandreții și a pasiunii, a atracției și a iubirii pure, elevate, dar și de tine depinde să ieși un pic în întâmpinare, nu se întâmplă de la sine, inițiativa, de orice formă ar fi ea, ar fi de preferat decât să aepți de undeva miracole, deci, dacă cineva te atrage, fă un pas. Dacă apare cineva nou, nu aștepta, dă-i un telefon. Dacă inima ta bate mai tare, nu sta, bate fierul cât e cald, deci orice acțiune contează pentru o viață sentimentală dinamică și bună. Nu te poți aștepta la evenimente prea reușite în viața de cuplu oficială, în căsnicie, în relațiile cu vechi ani în spate, ci e o perioadă mult mai bun pentru iubiri noi, pentru că acasă, în cuplul oficial, se simte o oarecare tensiune. Acum depinde numai de tine cum folosești intrarea lui Marte în Capricorn: ca pe o invitație la liniște, maturitate și rațiune, sau ca pe un motiv de îngrijorare ca și cum viața în doi ar deveni mai austeră, mai rece, mai neplăcută.

SERVICIU

Se acumulează multă energie a schimbării în plan profesional, deci, dacă așteptai de undeva un suflu nou, iată-l că vine, dar numai de tine depinde în ce direcție valorifici noutatea. Poate deja de luna trecută te bătea gândul să faci niște modificări în carieră, dar acum, când Berbecul trece în prim plan, cu cea mai mare aglomerație de planete, alături de Capricorn, te poți aștepta la o mai mare vânzoleală în plan profesional. Ce-i drept, dacă totul vine pe fondul unei stări de oboseală și de stress, deja existent, s-ar putea ca această creștere de ritm să te înnebunească și mai tare, să nu-ți mai vezi capul de treabă, dar poți valorifica noul și într-un sens constructiv. Se presupune că încă din lunile anterioare ai pregătit cumva terenul, ai învățat ce era de învățat, ai întâlnit oamenii adecvați, ai luat deciziile potrivite, iar acum treci și la fapte.

ACVARIA