GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PEȘTI * Horoscopul lunii MARTIE 2018

DRAGOSTE

Fii bland cu jumatatea ta, pentru ca ai putea fi un pic cam nerealist si i-ai putea arunca in carca vini sau erori de care nu se face vinovat. Nu cumva chiar tu l-ai imbracat intr-o haina care nu-l reprezinta si acum, cand vezi realitatea, nu ai curaj sa-ti recunosti vina? Nu te amagi cu vise prea frumoase, viata in doi nu e neaparat un covor presarat cu petale de trandafiri, deci incearca sa te privesti si pe tine insuti, dar si pe celalalt, in cea mai justa lumina, fara a inventa sau indulci nimic. Ai asteptat de la el ceva ce nu era sau chiar tu ai creat un balon de sapun care evident ca se sparge. Nu-l judeca aspru, ci gandeste-te, mai degraba, ce se poate face pentru a reveni amandoi cu picioarele pe pamant, fara a va gasi unul altuia vini inutile. Amandoi ati participat la situatia de acum, deci nu da totul pe umerii celuilalt. O discutie sincera, cu mintea limpede, fara a mai lasa iluzia sau speranta sa va conduca, va va elibera si va fi de folos pentru a descoperi hibele sau punctele sensibile ale relatiei voastre si a restabili ordinea justa a lucrurilor. Recunoaste ce tine de tine, daca si celalalt si-ar recunoaste partea de contributie, din aceasta sinceritate se pot naste si solutiile cele mai bune.

SERVICIU

Asa cum e nevoie de luciditate in plan sentimental, la fel trebuie sa abordezi si relatia ta cu jobul, cu pozitia ta profesionala, de parca a venit vremea unor evenimente in care nu ai voie sa interpretezi nimic gresit. Ti se cere claritate, maturitate, profunzime, ca in fata unui examen de viata, ca in fata unei comisii care poate evalua nivelul tau de experienta., de la care poti primi o nota, la propriu sau la figurat. Orice examen te poate avea acum in prim plan si de care depinde viitorul tau profesional, tocmai de aceea trebuie sa lasi emotiile deoparte, constient ca succesul depinde numai de capacitatea ta de a-ti pastra cumpatul, de a ramane calm si realist, de a lupta cu slabiciunile sau defectele tale. Nimeni nu e perfect, nici tu, dar nu trebuie sa tot scoti asta in evidenta, ci, chiar cu defectele tale la purtator, sa ai curaj sa-ti masori fortele, pentru ca si ceilalti, alaturi de care intri in competitie, le au pe ale lor. Poti lua decizii majore in plan profesional, dar de care ti-e putin frica, pentru ca nu prea ai incredere in cunostintele tale, in experienta ta sau ca ai fi pregatit pentru ce urmeaza. Esti, deci lasa deoparte propriile piedici si ai curaj sa generezi schimbarea care ti-ar aduce liniste. Esti acum la pregatirea ogorului pe care, din vara, vei incepe sa sadesti si apoi sa culegi roadele.

ACVARIA