GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul lunii MARTIE 2018

DRAGOSTE

Iubirea te transformă, te face mai bun, te ispiră, te îndeamnă să faci lucruri bune, și aceasta este și senzația care te copleșește luna aceasta. Mai greu ar fi să vezi că toate gesturile tale de dăruire, de implicare, de altruism, de sacrificiu rămân fără ecou, adică celălalt doar se folosește de ele, cere mai mult și mai mult de la tine, și îți oferă prea puțin în schimb, pentru că acestea ar putea fi marele risc al lunii, de a te secătui de energie, pentru că dacă tu consumi întruna și izvorul nu se alimentează înapoi, e și normal să descoeri într-o zi că nu a mai rămas nimic. Cu toate acestea tu ești în continuare un exemplu de generozitate sentimentală și cât ai de dat, dai. Poate după ce pleacă Marte din Săgetător, vei mai închide un pic robinetul de dărnicie, dar așa ești tu croit, totuși, nimeni nu te întrece când vine vorba de dăruit. Ai suficient de multă răbdare ca partenerul să vadă câte faci pentru el și, într-o zi, să-ți înapoieze însutit tot ce ai avut tu vreodată de dăruit. Uiți de tine și luna aceasta și faci totul doar pentru ca celui drag să-i fie bine!

SERVICIU

Marte în Capricorn este exact resursa ta de energie și de ambiție pentru tot ce ai de făcut la serviciu luna aceasta. Muncești mult, îți asumi ce stă în puterea ta și încerci să faci totul cât mai bine, dar nimeni nu e perfect. Te mai poți aștepta și la câteva momente mai tensionate la serviciu, spre final de lună, când mai dai și peste vreun șef sever, și peste vreun coleg refractar la ce ai tu de zis, și la cine știe ce funcționar pus pe critici și judecăți, dar tu îți vezi de treaba ta cu seriozitate și cu câtă răbdare poți tu avea. Ești bucuros că mai ai și lucruri noi de aflat sau de învățat de aceea orice provocare profesională pentru tine e o șansă de a deveni mai bun, de a mai face un pas înainte și mai sus în evoluția ta. Iar luna aceasta ai suficiente ocazii de a afla noutăți care, mai devreme sau ai târziu, vor deschide perspective noi în carieră.

ACVARIA