NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul lunii MARTIE 2018

DRAGOSTE

E liniște în zodia ta, nimic nou la orizont, depocamdată, dar Marte încă în Săgetător, până pe 17, ște stimulează să te ocupi serios de planurile de cuplu, să te implici, să preiei comanda, să fii tu liderul cuplului din care faci parte și să-i trasezi direcția de mers. Ești mânat de o serie de vise noi în care îl atragi și pe cel drag, dar bine ar fi să fiți amândoi cât se poate de corecti, de sinceri, de deschiși, să nu lăsați nicio urmă de îndoială sau de suspiciune să se infiltreze în relația voastră, pentru că ar putea avea efecte nedorite. Există o mică doză de risc ca infildelitatea sau tădarea să-și lase amprenta peste inima ta, luna aceasta, tocmai de acea ar fi bine să faceți amândoi lururile la vedere pentru că orice fugă de realitate, naște dubii. Poate fi momentul unei etape noi în plan sentimental, dar trebuie să fii sigur că îi dai cursul cel corect, în care nici tu, nici celălalt nu lăsați loc întrebărilor.

SERVICIU

Cariera e în centrul atenției, în schimb, ai mult de lucru, poate prea mult la un moment dat, și încerci să-ți vezi de sarcinile asumate cu responsabilitate, conștient că de eforturile tale depinde succesul. Vor fi momente când vei duce pe umerii tăi tot greu, fără a te putea baza prea mult pe alții, dar ai toate resursele necesare pentru succes. Ai și inspirație, și energie fizică, și dorință de a reuși, deci poate fi un moment bun pentru a porni un proiect nou, pentru a ținti un scop nou, mai înalt, pentru a stabili obiective și mai curajoase. Nu zice nimeni că va fi ușor, dar nu trebuie să stai pasiv să se întâmple ceva, ci să iei taurul de coarne și să faci ceva, să ieși din rutină, din așteptare, din anonimat, din planul doi și să spui sus ți tare: eu pot, știu, fac, reușesc! Visele tale de natură profesională au toate șansele să se împlinească, dar nu pe căi bătătorite de alții, ci făcând lucruri complet noi, care te reprezintă pe tine, poate chiar complet altfel decât s-ar aștepta unii să faci. Fii atipic, rebel, original, și trece la fapte!

ACVARIA