GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul lunii MARTIE 2018

DRAGOSTE

Romantismul plutește în aer și te face mai visător, mai poetic, mai blând, dar îți place de minune! Dragostea era de ceva vreme un câmp ceva mai auster, de când câteva planete cu o reputație nu tocmai bună s-au aglomerat acolo în Capricorn, și care oricum își vor continua demersul și alte câteva luni de acum înainte. După ce vine aici și Marte, după 17 martie, s-ar putea vorbi de ceva mai multă agitație, animație, de un suflu nou și în iubire, pentru că Marte ar putea să ofere auspciile ieșirii din zona aceea mai sumbră sau mai rezervată pe care Capricornul o lasă peste inima tra. Poate Marte e și el mai rațional, mai logic, mai distant, ceea ce nu prea îndeamnă la iubire, doar poate e chiar ceea ce era nevoie, soluția salvatoare, ce limpezește atmosfera în doi. Vă pune pe tine și pe partener la masa tratativelor cu maximă responsbailitate și maturitate pentru a descperi ce trebuie făcut și nu vă lasă până nu rezolvați eventualele probleme. De fapt avanpremiera e făcută în părima parte a lunii, când multele planete din Pești te ajută să-ți păstrezi calmul, să faci liniste si ordine în inima ta și să descoperi că uneori cel mai bine e să taci și să aștepți cuminte perioade mai bune.

SERVICIU

Deși cariera nu e chiar în centrul atenției luna aceasta, îți pui în joc toată creativitatea de care dai dovadă pentru a-ți duce la îndeplinire sarcinile care îți revin. Cât timp ai parte de o cât de mică libertate de mișcare și de creație, roadele nu vor întârzia să apară, pentru că, cel puțin luna aceasta, dai randament mai ales în acele proiecte în care ești lăsat să faci totul cum îți place, nu neapărat urmând instrucținile altora. Deși ești un bun executant, de data aceasta ai prea multă inspirație ți imaginație la purtător ca să nu te folosești de ele, găsind astfel și căi nebătătorite care să te ducă la succes. Caută deci căi noi, instrumente noi, resurse noi, și valorifică-le cu încredere, pentru că primești de sus foarte multe!

ACVARIA