GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul lunii MARTIE 2018

DRAGOSTE

Marte bate la ușa la luna aceasta și se alătură grupului de amici și mai puțin amici instalați în bancă, frumos, în ograda ta. Fă-i loc și agitatului Marte, deci să nu te mire că multe se cam dau peste cap, pentru că cele 4 elemente astrale foarte contradictorii care își dau acum întâlnire aici, te fac și pe tine să te comporți ciudat, și cum să te mai înțeleagă lumea? Nici partenerul nu te înțelege prea bine, yocmai de aceea trebuie să-ți controlezi reacțiile, pentru că acum te aprinzi repede, acum te stingi, acum vrei ceva, acum nu mai vrei, deci toanele te vor însoți la tot pasul. Mulți vor spune despre tine că ești indecis, capricios, ba sus, ba jos, încât aproape că ar fi bine să fii lăsat în pace, o vreme, până vei reuși să-ți faci ordine în minte și în suflet. Zi mersi dacă ai un partener înțelegător alături care își dă seama că nu ți-e ușor și îți respectă atitudinea, deci totul va fi bine în cuplu doar dacă partenerul e mai calm și mai tolerant decât tine. Dacă ești atât de schimbător, ar fi chiar indicat să nu spui nimic, să nu faci declarații, să nu decizi nimic important legat de viața în doi, că peste câteva zile te-ai sucit și vrei alta, ceea ce nu te ajută prea mult. Lasă-le pe cele 4 planete care își dau întâlnire luna asta în zodia ta să se adapteze una la alta și să ajungă să conlucreze, pentru că, deocamdtă, se cam împung una pe alta iar tu pici la mijloc în tirul lor cam dezorganizat.

SERVICIU

Marte în zodia ta poate fi totuși un aliat de nădejde în orice acțiune care necesită ambiție, luptă de convingere, deci cariera ar avea numai de câștigat de pe urma sosirii aceste planete aici. Totul e să știi să canalizezi uriașa cantitate de energie pe care ți-o varsă Marte la poartă. Nici s-o risipești pe certuri sau conflicte, în care vrei musai să ți se dea ție dreptate, nici s-o transformi într-o autoritate un pic cam agresivă, făcând-o pe șțegul, ispitit de vorba aceea ”știam eu”. Arată ce vrei să arăți, demonstrează-ți superioritatea, dar nu încerca să tragi pe turta ta nimic, pentru că ești cam fragil și toate planetele din zodia ta și așa cer mult de la tine. Orgolii ți-ar mai trebui ție acum? Muncă, muncă și iar muncă, asta da, ți s-ar potrivi, deci implică-te serios în acțiuni complicate, de durată, și nu pretinde rezultate imediate, pentru că luna aceasta se clădesc doar construcții lente, de anvergură.