NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul lunii MARTIE 2018

DRAGOSTE

Și zodia ta intră în centrul atenției luna aceasta. E acea perioadă din an în care voi, Berbecii, deveniți vedetele zodiacului, începând un nou an zodiacal odată cu echinocțiul de primăvară, e momentul acela de reînceput, de renaștere, de ieșire la lumină, și odată cu natura, și tu vei renaște. Uranus e încă în zodia ta deci profită de ea pe ultima sută de metri, pentru că nu vei mai avea parte de acest imbold uranian care te mai îndeamnă să faci ultimele retușuri, ultimele modificări la propria viață, la propria atiutudine, deci cu Mercur, Venus, Soarele și Uranus în curtea ta, ai la purtător tot ce-ți trebuie pentru a te remarca, pentru a spune ce dorești, pentru a porni în direcții aducătoare de succes, inclusiv în plan sentimental, desigur. Marte, încă în Săgetător în prima jumătate a lunii, este sursa ta principală de energie pentru tot ce-ți pui în minte, deci, dacă iubirea e una din motivațiile lunii, nu stai pe loc așeptând miracole, ci treci la fapte. Ești pasional, se vede că primăvara pune stăpânire și pe inima ta, deci ești printre cei care au cele mai mari șanse să trăiască pasiuni intense, povești de iubire adevărată, deci bucură-te de cea ce îți pregătește primăvara căci ești printre cei favorizați.

SERVICIU

Clar că și cariera e unul din planurile cheie ale lunii, pentru că Marte se va muta în Capricorn, după 17 martie și de acolo va încerca să aranjeze lucrurile în carieră mult mai riguros, mai atent, nu mai faci nimic la voia întâmplării, ci cu mai multă grijă. Ideea de control e primordială, deci apleacă-te serios asupra muncii, asupra imaginii profesionale, asupra obligațiilor care îți revin, pentru că sunt multe planete în zona carierei și toate cer mult de la tine. Trebuie să demonstrezi că te-ai maturizat, că ai învățat ceva din lecțiile trecutului, că nu te ții cu dinâii de lucrurile pe care le cunoști și care îți inspiră o oarecare siguranță, deci mai întâi fă ordine în viața ta pentru a face loc noului. Ai multe resurse de succes, luna aceasta, deci dacă e momentul unui nou început, folosește acest vânt al schimbării pentru a da un sens nou și carierei. Nu e simplu, finalul de lună poate fi chiar obositor și solicitant în carieră, deci ți se cere mai mult ca oricând.

ACVARIA