NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul lunii MARTIE 2018

DRAGOSTE

Prima parte a lunii te concentrează mai mult asupra muncii unde ai multe de făcut și nu vrei să rămâi cu sarcnile neîndeplinite. De aceea lași tot ce ține de iubire și de viața în doi pentru finalul de lună, când instalarea primăverii instalează și cheful de iubire în inima ta. Noul poate veni sub orice formă în viața de cuplu: altă atmosferă, altă atitudine față de partener sau a lui față de tine, perspective noi și promițătoare, ai mari așteptări ori de câte ori te gândești la iubire. Deciziile pe care le poți lua luna aceasta conțin o oarecare doză de noroc, de aceea trebuie să ai curajul de a le lua și de a le pune în aplicare pentru că te pot trimite pe un nivel superior în relația cu jumătatea ta.

SERVICIU

Îți vezi serios de treabă la serviciu, taci și faci, nu încerci nici să fugi de cele mai grele sarcini și nici să le pasezi la alții. Preferi să te apleci asupra lor cu un oarecare spirit de sacrificiu, încât nu ar fi de mirare să muncești, în prima jumătate a lunii, cum rareori se întâmplă, lăsând orice altă preocupare pe altădată. Ai niște vise noi în minte și îți dai seama că nu se rezolvă de la sine, ci e nevoie de eforturile personale pentru a le vedea atinse. Dacă mai ești și motivat financiar sau apreciat public pentru ceea ce faci, cu atât mai mare devine ambiția și motivația și tragi tare, deci poate fi o primă parte a lunii în care chiar îți asujmi obligații de serviciu dintre cele mai serioase, sacrificând alte planuri ale vieții personale.

ACVARIA