NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul lunii MAI 2018Ține minte aceasta data importanta: 15 mai! Ce e programat in agenda pentru tine asa de special? Intalnirea UNICAT cu Uranus. Niciodata – de cand existi pe lume – nu ai mai avut parte de asemenea intalnire la varf cu o vedeta astrala ca Uranus, care nu a mai trecut prin zodia Taurului niciodata… Ce zic eu niciodata… ba da, a mai fost aici acum 8 decenii, cea mai recenta intrare a sa in Taur avand loc in 1935, deci hai sa zicem ca nu faci parte din contingentul 80+, nu?

Ai de ce sa-l astepti si sa-l intampini cu interes, pentru ca simteai ca lancezesti, ca stai pe loc, ca nu se mai lumineaza orizonturile. Erai chiar un pic depresiv sau pesimist, blocat intr-o zona cam sumbra, simteai ca vrei ceva nou, dar nu stiai ce… Doreai sa schimbi directia, dar nu stiai incotro…

Și asa, inca de anul trecut, nici Jupiter nu te lasa in pace, pentru ca se afla in zodia diametral opusa si te tot imboldeste sa faci ceva cu viata ta, sa te scoata din zona de confort, sa te stimuleze sa iei taurul din tine de coarne si sa schimbi directia. Acum nu vei mai putea sta, nici amana, nici fugi de schimbare, caci Uranus va traversa zodia Taurului timp de 7 ani de acum inainte, dar, important e totusi sa iei startul intr-un moment bun, in care tu, Taurul, esti bine sustinut si de un Saturn in Capricorn si impins de la spaate de Jupiter din Scorpion.Uranus intra in zodia ta umar la umar cu Mercur, iar cei doi sunt buni aliati: Uranus e fratele mai mare si mai inselept al tanarului Mercur. Ce-ti poti dori mai mult? Ideile inovatoare vor da buzna de acum in viata ta, iti schimbi modul de a vorbi, de a gandi, de a relationa, de a actiona, de a pune in aplicare ceea ce se naste in mintea ta, inspiratia si intuitia vor da roade, ca atare e bine sa fii foarte atent la ideile care-ti dai tarcoale chiar din primele zile de dupa intrarea lui Uranus in curtea ta, pentru ca s-ar putea sa vina idei salvatoare, solutii originale, usi deschise, oameni folositori sau cine mai stie ce alte carari noi te vor atrage. Desi nu esti tu genul aventuros si dornic de schimbare, de data aceasta s-ar putea sa nu mai poti fugi de noutate si s-o primesti in viata ta.

Nu zice nimeni ca de pe 15 intra lucrurile cele mai bune in casa ta, dintr-o data, dar se schimba atmosfera! Parca ai aerisi o inchisa, ai aprinde lumina si ai incepe sa vezi provocarile, noutatile, poate exact ce cautai de ceva vreme. Simteai ca ceva urmeaza sa se intample. Ei da, de acum se intampla, dar e un drum lung, nimic nu se cladeste sau se renoveaza peste noapte.

Iei startul, asadar, cu toare resursele in buzunar, dar ai rabdare, pentru ca vei tot invata ani de zile de acum inainte. In primul rand te vei schimba tu, rupi limite, rupi zagazuri, iesi din colivie, iesi la lumina, si gandeste-te ca Uranus e un eliberator care vine si-ti arata dintr-o data ca exista si alta viata, ca orizonturile sunt mult mai largi, ca e bine sa lasi noul si elementul surpriza in viata ta deja bine organizata. Ca se cutremuta confortul si linistea pe care le iubesti atat de mult, da, e adevarat, dar daca totusi visai la un nou acneptu, de ce sa nu profiti de vantul schimbarii?

Se baga si Marte acolo la marea intrunire a revolutionarilor curajosi, caci pe 17 va intra si el in Varsator, in zona carirei, si-si va lasa si el amprenta asupra noilor drumuri spre care vrei sa pornesti.

In viata de cuplu se resimt unele furtuni, pentru ca, daca esti atat de animat de vantul schimbarii, partenerul s-ar putea sa nu te recunoasca si sa se obisnuiasca mai greu cu noua ta imagine, postura, atitudine si sa comenteze cam agresiv, poate chiar punandu-si intrebari cu privire la tine, cum esti tu cel adevarat. Va trebui sa accepte si el, in urmatorii ani, noul tau eu care abia de acum se manifesta liber, dar cand unul din parteneri se schimba atat de mult si celalalt nu-i tine pasul, nu e deloc exclus sa apara probleme in cuplu, deci schimba totul, dar fa-o cu cap privind si la cel de langa tine.