NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul lunii MAI 2018Pregateste-ti motoarele, pentru ca pe la mijlocul lunii viata ta capata un alt ritm, odata cu intrarea lui Uranus in Taur. Unde se va afla Uranus in urmatorii 7 ani? Taman in zodia opusa tie! Nu era destul ca Jupiter cerea atat de mult de la tine, pe perioada trecerii sale prin propria ta zodie? Trebuia sa mai apara si revolutionarul Uarnus sa-ti dea viata peste cap!

Dar cum tu esti un mare amator de provocare si senzatii tari, te vei arunca in bratele lui Uranus cu bucurie, indiferent pe ce plan al vietii isi va lasa el amprenta.

Cel mai mult pe viata in doi, pentru ca se presupune ca ai invatat lectiile responnsabilitatii in ultimii 7 ani si de acum poti trece la nivelul urmator, cel in care amandoi, umar la umar, ingrijiti ogorul pe care l-ati semanat inainte. Ți se cere rabdare, implicare, efort, nu inseamna ca Uranus vine si-ti da pe tava o viata de cuplu frumoasa si rodnica, dar cere o alta viziune asupra modului de a investi energie si resurse in relatia ta. Sunteti doi aici, deci ideea de tandem, de pereche, de lucru in echipa trebuie sa primeze mai mult decat nevoia fiecaruia de a-si demonstra personalitatea si vointa proprie. Sunteti doi la aceeasi caruta, ca atare trageti simultan sau, daca nu e o caruta, ci e un plug – luand ca metafora ogorul ce trebuie lucrat impreuna – trebuie sa va coordonati perfect miscarile fiecare dintre voi pentru ca plugul sa inainteze cu spor!

Și conjunctia dintre Marte si Pluto, cei doi guvernatori ai tai, in Capricorn – care da, a mai avut loc si acum 2 ani si ceva – te pune in fata unor decizii serioase, a unor declarati, a unor alegeri grele, de om mare, de om responsabil, prin care sa arati ca ti-ai asumat lectiile, ca ai invatat din greseli, ai privit direct in ochi realitatea si ai recunoscut unde greseai. Deci acum, mai matur, mai limpede si cu mai mult discernamant, esti pregatit pentru orice!Iesirea lui Uranus din Berbec e, intr-un fel, motiv de bucurie, pentru ca a cerut enorm de la tine in ultimii 7 ani, te-a pus din greu la munca, ti-a pus pe umeri sarcini grele, spunandu-ti ”hai ca poti!”, ti-a dat indatoriri pe care le-ai dus cu brio la capat. Acum e un moment bun de bilant, ca sa descoperi ce ai construit, ce s-a schimbat in plan profesional in ultimii ani, ba chiar ai putea extrage o concluzie prin care sa spui clar si raspicat daca jobul sau profesia in care ai activat  pana acum te multumeste, te implineste si daca te vezi facand acest lucru ani de zile de acum inainte. Nu e deloc imposibil ca acum, pe ultima suta de metri a lui Uranus in Berbec, sa descperi ca se putea si mai bine, ca ar exista si altceva mai bun, mai sus, mai motivant, mai pe sablonul ambitiilor tale, si sa iei decizia – poate deloc brusca, probabil, te gandesti de ceva vreme la ea – de a schimba macazul in cariera acum, rapid, cat timp Uranus isi mai trage seva din curajul temerar al Berbecului. Nodul Nord, inca amplasat in zona carierei si a recunoasterii socio-profesionale, te indeamna de ceva vreme sa tintesti sus, sa ridici stacheta, deci daca ai ambitii mari, urmeaza-le!

Fii deci pregatit pentru o luna care da startul unei noi etape din viata ta, dar care nu va mai fi la fel de palpitanta, poate, ca in ultimii ani, ci te va ajuta, incet-incet, sa-ti (re)gasesti tihna, pacea, relaxarea si confortul personal.