NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul lunii MAI 2018Desi zodia ta, direct, nu e vizata de vreo vizita planetara, atmosfera se schimba si in viata ta odata cu mutarea lui Uranus din Berbec, de la mijlocul lunii. De acolo, din Berbec, a alimentat cu energie maxima toata viata ta din ultimii 7 ani, deci daca te-ai gandi la tine cel de acum 7 ani si la cel care ai devenit acum, ti-ai da seama ce aventura palpitanta ai trait in tot acest timp. Ai fost ba sus, ba jos, ai pornit o multime de sensuri noi, ai urmat cai curajoase, pe placul inimii tale, manat de impuls si de noutate, ai deschis usi total nebanuite, deci clar ca n-ai avut o viata tihnita mai deloc.

Acum, ca Uranus se pregateste sa plece din Berbec, din zona ta energetica, vei resimti un usor recul, parca te mai lasa puterile un pic, nu mai traiesti in acelasi iures de evenimente, parca nu mai esti la fel de curajos si de aventurier, ci incepi sa te gandesti la viata ta cu un dram de responsabilitate in plus.

Nu mai esti la fel de dispus sa risti, nu te mai arunci asa, la primul impuls, in sensuri care te entuziasmau, deci da, se cam schimba Sagetatorul… El, care e un vanator prin excelenta, un temerar care-si indreapta sageata in directii la care altii nici n-au curaj sa viseze, s-ar putea sa se mai linisteasca si el, sa-si mai domoleasca pasiunea si atractia spre nou…

Poate e vremea sa-ti asumi un rol nou in viata personala – de parinte, de sot, de cap de familie – sau sa preiei o functie noua la serviciu, roluri care vor cere de la tine mai multe resurse decat inainte. Ideea de asumare a unor sarcini diferite apare pregnant de acum pentru tine, deci nu prea mai ai aceeasi libertate de actiune sau de miscare de care te bucurai anterior. Chiar daca Uranus e un eliberator, un revolutionar, un deschizator de drumuri, pentru tine s-ar putea sa insemne sarcini mai mari si poate chiar si mai solicitante.

Dacpa esti suficient de motivat – adica ai ceva de castigat de pe urma acestor decizii de viata – nu va conta efortul care ti se cere, deci merita sa iei acest rucsac greu in spate doar daca esti convins ca e spre binele tau, ca merita investitia.Iesirea lui Uranus din Berbec scade un pic entuziasmul tau de viata, sau nivelul de energie din baterii. Nu inseamna ca aluneci spre apatie, banalitate sau pasivitate, ci doar te mai linistesti si tu. Nu mai esti la fel de energic si de aprins ca inainte si poate e spre binele tau, la urma urmei, pentru ca tu esti cam impulsiv si te arunci asa, fara sa te gandesti la consecinte. De acum se cam termina combustibilul din rezervor si-ti spune s-o lasi mai moale. Și cu pasiunea prea aprinsa, si cu iubirea prea intensa, si cu entuziasmul tau de copil mare, si sa vezi viata dintr-un ugnhi mai responsabil, mai serios, mai domol poate.

Deciziile pe care le iei de acum inainte – poate chiar luna aceasta – te trimit la munca, fie ca e o munca fizica, legata de cariera ta, fie ca e o munca simbolica, la edificiul care e viata ta, fie ca e efortul dedicat unei vieti in doi mai stabile, dar merita sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a instala viata ta pe un teren mai sigur, fara riscuri, fara nebunii! Calmeaza-te, aseaza-te si ia o pauza! O meriti!