GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul lunii MAI 2018 

Desi tu esti o fire tihnita, ce prefera mai degraba linistea casei sale, de oluna aceasta atmosfera se mai modifica un pic. Uranus paraseste zona dedicata carierei, de care s-a ocupat intensiv in ultimii 7 ani si a dat peste cap tot ce trebuia schimbat, iar de acum nu mai esti atat de concentrat pe cariera, ca in ultimii ani.

Dintr-o data descoperi ca viata inseamna si altceva decat munca si iar munca, decat o lupta continua pentru a fi primul, pentru a fi apreciat, pentru suprematie.Te gandesti ce-ar fi s-o lasi mai moale cu munca si sa te ocupi si de lucrurile frumoase ale vietii? De aceea s-ar puitea sa te lasi dintr-o data atras mai mult de distractii, de iesiri cu prietenii la o bere sau un mic, descoperind ca viata merita traita si dincolo de peretii locului de munca sau ai casei tale. Prinzi un dor de duca si un chef grozav sa umbli, dar ceea ce apreciezi pe oriunde treci e mai degraba un vin bun, o mancare savuroasa, punand mai mult accent pe rasfatul simturilor si confortul personal. Vei adora pensiunile care iti ofera tot ce-i mai bun de mancat, dar si un hotel modern all inclusive, deci cear fi sa-ti pregatesti concediul? Esti sub influenta dorintei de a pleca unde vezi cu ochii, dar nicidecum singur.

Daca nu-ti iei toata gasca de prieteni cu tine, atunci ai sansa sa-ti faci prieteni noi pe acolo pe unde pleci.

Viata in doi, oficializata sau nu, e si ea in centrul atentiei pentru tine, dar nu neaparat cu cele mai frumoase evenimente. Mai degraba taci si rabzi, considerand ca uneori e mai bine sa nu reactionezi emotional la situatii nu tocmai simple. Posibil sa rezolvi multe in plan sentimental, schimband un pic tactica, fiind mai atent, mai chibzuit, mai rational, descoperind ca nu e bine sa mergi pe acelasi drum la nesfarsit, mai ales cand el nu duce nicaieri. Ai putea lua niste decizii destul de radicale, pe care le-ai tot amanat, dar acum esti pus in fata lor si nu mai trebuie sa le amani.

Nu e deloc o perioada simpla pentru tine, Racii fiind acum vizati de un manunchi de opozitii de la planetele din Capricorn, dar stiai ca va veni si momentul acesta in care trebuie sa mai inceti cateva lectii de la viata, de aceea ti le asumi cu maturitate.