GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PEȘTI * Horoscopul lunii MAI 2018Uranus nu ti-a fost un aliat de nadejde pe perioada ultimilor 7 ani, cat  trecut prin Berbec, dar odata mutat in Taur, incepand cu a doua jumatate a lunii, simti ca se mai liniltesc apele in viata ta, mai ales in ceea ce priveste bugetul. Vine un plus de stabilitate in viata ta, pentru ca toate suisurile si coborasurile financiare din ultima vreme au lasat urme printr-o senzatie de deruta si de teama, fata de viitor.

Viitorul incepe sa se prezinte in termeni ceva mai clari si mai luminosi, nu mai ai atatea frici fata de neprevazut, ci incepi sa te gandesti si la investitii, si la tranzactii noi, si la cumparaturi mai curajoase.

De exemplu sa-ti iei o casa sau sa incepi – sau sa dezvolti –  o afacere, sa gasesti o cale de a obtine un venit suplimentar sau poate abia acum incep sa apara roadele eforturilor depuse in anii anteriori cand e posibil sa fi avut curajul unor cheltuieli mai mari, dar nu au mers chiar asa cum ai sperat. De acum poti culege recolta, dar printr-o schimbare de viziune, de optica, de atitudine fata de bani, fata de resursele tale, fata de modul tau de a te implica in activitatile generatoare de bani.Norocul tau e ca desi viitorul se prezinta in alte lumini decat pana nu demult, nu esti lasat nici sa fugi dupa himere, nici sa construiesti castele de nisip, nici sa tintesti spre directii utopice. Da, poate esti tu un visator furat de iluzii, de multe ori, dar de data aceasta iti faci planuri bazate pe experienta, pe resurse palpabile, pe lucruri ceva mai sigure, semn ca ai invatat mult de la nebunia sau imprudenta ultimilor ani.

Iubirea cere discutii foarte clare, deci stai cu persoana iubita la masa tratativelor si trasati directia urmatoarelor luni in viata voastra de cuplu. Partenerul vrea de la tine fapte, nu doar vorbe, nu doar vise, deci e vremea sa vii la el cu niste initiative palpabile, sa incepi propozitia cu ”hai sa…”, sa-i spui concis ce esti dispus sa faci sau sa schimbi si apoi sa si treci la fapte. O decizie luata pe la mijlocul lunii poate avea efecte benefice pentru viata in doi, de parca ati scapa de o neclaritate, de o teama vis-a-vis de viitorul unor planuri coumne, sau chiar de o gelozie sau suspiciune ce plana intre voi doi. Nu astepta doar de la el sa execute ceea ce propui tu, ci fii tu exemplul care pune mana pe unelte si face ceva pentru binele amandurora.

Acum conteaza mai mult faptele palpabile, dar si rabdarea de a construi ceva de care sa fiti amandoi siguri. Viitorul se cladeste chiar sub ochii tai si din mainile tale, pentru ca ai invatat mult din greselile trecutului si nu le vei mai face. Te-ai maturizat, ti-ai asumat rolul de om matur, si acum stii mai bine ce ai de facut pentru o viata mai buna.