GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul lunii MAI 2018 

Uranus iese din Berbec, tranzit care, pentru tine, ca nativ in zodie de foc, a fost foarte stimulativ in ultimii 7 ani. Iti va lipsi probabuil curajul si impulsul lui Uranus, nu vei mai fi al fel de curajos ca inainte, chiar daca Uranus in Taur, acolo unde va intra la mijlocul lunii, va concentra energia schimbarii exact pe viata ta profesionala.

Uranus in Taur te provoaca din plin, cere enorm de la tine, ca atare, desi deschide porti noi spre alta etapa din cariera ta, va si cere mai mult de la profesionistul si muncitorul din tine: mai multe eforturi, mai multa munca, mai multe resurse investite, deci pregateste-te pentru o cursa lunga, pentru alti 7 ani din viata ta, in care tu vei fi in centrul atentiei, tu cu renumele tau, cu pozitia ta in societate, cu ambitiile tale.Nu va fi deloc usor, dar important e sa fii pregatit pentru orice, pentru surprize, pentru schimbari, pentru adevarate revolutii in plan profesional. Daca esti genul de om care apreciaza provocarile vietii, te vei adapta foarte usor, dar daca esti genul de om care tine de pozitia pe care a obtinut-o anterior sau genul de om caruia nu-i place sa lupte pentru a-si mentine succesul, atmosfera aceasta te va destabiliza un pic, te va scoate din zona de confort. Fii sigur ca orice schimbare de directie va veni, apoi, si cu toate resusele sa pastrezi succesele atinse inainte sau de acum inainte, deci nu te teme de schimbare, chiar daca nu te dai in vant dupa ea. Esti mai motivat financiar sa tragi tare, de aceea lasi viata personala un pic deoparte, pentru a-ti gasi si consolida locul in cariera. Dupa ce acest loc va fi bine asezat si conturat, te vei putea gandi si la nevoile sufletului.

Pune-ti in gand ce doresti sa obtii pe perioada trecerii lui Uranus prin zona carierei in urmatorii 7 ani – eveniment unicat de care nu ai mai avut parte niciodata inainte – deci focuseaza-ti toate resursele pe munca. Roadele nu vor intarzia sa apara, mai ales cele de natura fianciara. In fond, pentru bani munceste oricine, iar tu acum esti cel mai interesat!

Cel mai greu e sa tragi o linie clara intre viata personala si viata sociala, de parca ambele cer mai mult de la tine, simultan. Nu se stie cat de mult va aprecia familia sau partenerul dorinta ta de a te concentra mai mult pe cariera de acum inainte, deci te poti astepta si la diverse discutii aprinse cu cei de acasa, cand te vor vedea atat de preocupat de job, de munca, de profesie. Dar daca ai norocul de a avea alaturi un partener care iti respecta viata personala si libertatea – sau poate tine si el la randu-i la libertatea sa – Marte te va ajuta sa pastrezi viata in doi pe un teren amical, amiabil si stimulativ.

Cine stie, poate il atragi si pe cel drag in marile tale proiecte si vasliti cot la cot, ca doi tovarasi.