NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul lunii MAI 2018Ai de ce sa te simti bine, luna aceasta, doar e luna in care incepe zodia ta si o mai ai in vizita si pe frumoasa Venus, care te face mai vesel, mai pus pe glume, mai romantic poate, mai preocupat de tot ce e frumos sau legat de iubire. Nici nu stii de unde sare iepurele si te poti indragosti cand nici nu te astepti, pentru ca o iesire neprevazuta pe undeva, cu amicii, te-ar putea pune in fata unei sanse de iubire. Pune accent pe iubire, transpune in cuvinte ceea ce simti, tine permanent legatura cu persoana iubita, deoarece succesul in plan sentimental depinde enorm de comunicare, de capacitatea ta de a-ti exprima emotiile.Planul profesional e bine reprezentat, pentru ca se nasc planuri noi in mintea ta si odata cu ele creste si ambitia ta de a le vedea materializate. Norocul tau e ca la cat de multe idei apar acum la orizont, de undeva apar si resursele pentru a le pune in aplicare, deci nu vor ramane simple proiecte pe hartie, ci chiar incepi, etapa cu etapa, sa le pui in aplicare.

Mutarea lui Uranus in Taur plus aglomeratia de planete din Capricorn, de luna aceasta, suna un pic ciudat pentru tine, deoarece o fire sociabila ca tine, care s-a bucurat in ultimii 7 ani si ceva – pe perioada trecerii lui Uranus prin Berbec – de o viata sociala foarte animata si foarte vie, dintr.o data trece visata sociala pe planul doi sau chiar pe linie moarta o vreme.

Probabil ai legat multe pretenii interesante, altele s-au subrezit si au pierit, lasand loc altora noi, dar acum, cand Uranus paraseste Berbecul, se schimba un pic atmosfera. Parca devii mai retras, mai tacut, mai secretos, mai inchis, mai rezervat, pui mai mult pret pe confortul tau personal si pe viata ta intima, te pregatesti cumva sa te retragi la tine acasa, in mediul tau linistit, fara a mai cauta noutatea si provocarea in plan social. Ba chiar unii ar putea spune ca fugi de lume, ca esti greu de vazut la ochi, ca te izolezi, dar nu o faci in sens negativ, refuzand contactul cu oamenii, ci pentru ca devii ceva mai comod si preferi o viata ceva mai tihnita.

Greu de crezut ca vei sta mult timp asa, acasa, in banca ta, dar cel putin o vreme nu prea mai doresti agitatia in lumea larga, ci confortul in mediul tau cu cat mai putina lume in preajma.