GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul lunii MAI 2018E liniste prin zodia ta, nicio planeta nu vine in vizita, dar nu inseamna ca esti ocolit de evenimente. Și pe tine te vizeaza marea mutare a lui Uranus din Berbec in Taur, deoarece se muta intr-o alta zodie de pamant, ca si a ta, si de acolo, timp de 7 ani de zile, te va alimenta cu incredere, cu siguranta, cu inspiratie, cu idei practice, cu solutii folositoare, cu energie, cu strategii bine conturate pentru a duce la indeplinire tot ce-ti propui. Uranus va intra, la mijlocul lunii, intr-o zona ce-ti va permite extinderea orizonturilor, deci ori te apuci de studiu, aplecandu-te foarte serios asupra unui domeniu nou ce-ti poate aduce si venituri mai bune, ori descoperi lumea larga si incerci s-o cuprinzi cu pasul, cu mintea, cu privirea.

Simti nevoia sa iesi din spatiul tau limitat, iar acum Uranus, pentru prima oara in viata, te face sa privesti cat mai departe.

Daca ani de zile ai fost genul de om care a spus ca acasa e cel mai bine, nu e deloc imposibil ca, dupa mutarea lui Uranus in Taur, sa ai curajul unei translocari de milioane, spre alte orase, spre alte tari, simtind ca e vremea unei eliberari sau poate doar vremea sa traiesti mai bine. Posibil sa iei decizii curajoase, incepand cu luna aceasta, legate de viata ta, de densul tau de mers, de confortul vietii tale, probabil multele episoade de analiza la rece din ultimii ani au fost de folos pentru a te ajuta sa descoepri ce trebuie facut, si asta inseamna sa cam iei taurul de coarne si sa faci ceva pentru a iesi din zona de confort sau de frica in care ai stat.

Pe langa Uranus in zodie de pamant, nu uita ca ai si un manunchi de planete in alta zodie de pamant, in Capricorn, deci se poate spune ca tu vei primi de acum resurse din toate partile pentru a face din viata ta un teren mai stabil si un ogor mai rodnic.

Nimic nu vine pe tava, asta e adevarat, deci si eforturile si probele vor fi pe masura, dar ai convingerea ca totul va fi bine! In primul rand spui clar si raspicat ce doresti sa faci, iar apoi pui si mana pe unelte. Strategia s-ar putea sa o ai deja in minte sau se va dezvolta in perioada urmaatoare, etapa cu etapa.Iubirea poate fi terenul multor sentimente contradictorii, de parca ai fi prins la mijloc intre inima si creier si nu stii cui sa-i dai atentie. Partenerul poate veni cu idei interesante din care amandoi ati putea avea de castigat, dar ca sa le pui in aplicare ai nevoie de un pic de curaj ca sa iesi dintr-o zona ceva mai sumbra sau doar mai pasiva, deci hai, ia taurul de coarne si fa ceva nou, pentru ca acum deciziile curajoase vor da roade.

Se pot rezolva o multime de aspecte care te tineau pe loc in plan sentimental, dar acum te impinge ceva de la spate sa nu mai taci, sa nu mai stai, sa nu mai astepti miracole ci sa le infaptuiesti chiar tu.