GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul lunii MAI 2018 

De ceva vreme nu esti deloc in apele tale, pentru ca in zodia ta e congres la nivel inalt! Cu Marte, Pluto si Saturn acolo, la care isi mai baga coada si Luna Neagra, e normal sa te simti asa, sa nu-ti mai gasesti linistea, sa ti se para ca totul greu apasa pe umerii tai, ca lumea cere de la tine mai mult decat poti oferi, pentru ca esti foarte tulburat de aceste planete greu de suportat. Nici una nu e mai blanda sau mai usor de dus… Marte iti spune: hai, fa ceva, nu sta! Pluto iti spune: gandeste profund inainte de a face! Saturn te trage de maneca si-ti zice sa mai astepti, ca nu acum e momentul. Luna Neagra te impinge si ea in directii riscante.

Iar tu esti la mijloc intre atatea capetenii de osti care trebuie sa decida strategia si nu ajung la o concluzie.

Salvatorul va fi Uranus, care, cu surle si trambite, va intra – pe la mijlocul lunii – in Taur, tot intr-o zodie de pamant ca a ta, si va incepe sa traseze directii. Da, o va face 7 ani de acum inainte, dar important e ca intra el acolo in Taur si-ti va spune ce e mai bine pentru tine. Desi tu esti o fire eminamente rationala, de data aceasta Uranus iti va aduce aminte ca ai o inima care are si ea un cuvant de spus, si niste simturi care-si pot lasa amprenta asupra deciziilor tale, ca atare incearca sa scazi un pic vocea ratiunii si sa vezi ce vine de la inima, de la instinctele tale, de la trairile tale cele mai profunde, de la emotiile si senzatiile noi care se infiripeaza.

Inima va fi cea care va linisti apele tulburate de toate planetele adunate ciorchine in zodia ta, deci las-o sa-si spuna cuvantul sus si tare, n-o inabusi!Intrarea lui Uranus in Taur e balsam pentru suflet, deci daca visai la iubire, la tandrete, la senzualitatea vietii in doi, la ceea ce face bine sufletului, esti norocosul urmatorilor ani, deoarece Uranus va reaprinde pasiunea in viata ta, va reincarca baterile cu entuziasm, cu dorinta, cu iubire, cu chef de viata, deci mai lasa si tu grijile mature pe care toata pleiada aceea de planete din zodia ta ti-o arunca pe umeri, si gaseste-ti timp pentru a te bucura de ceea ce ofera viata mai frumos. Rasfata-ti simturile cu ce-ti place!

Inclusiv cu iubire, daca de ea ai nevoie acum, lasa pe cel drag sa te alinte, sa te aseze in centrul atentiei sale, sa-ti ofere tot ce inima ta doreste, fii si tu copil, deci n-ar fi rau sa asesi, pentru urmatorii ani, placerea inimii pe primul plan, indiferent spre ce se indreapta aceasta: plceera de a iubi, dragistea pentru familie, atractia fizica spre cineva interesant, pasiunile tale de timp liber, bucuria de a sta mai mult in natura, plcerea pentru culori, pentru arta, pentru flori, pentru bunuruile tale, pentru bani! Toate vor primi cantitati uriase de atentie din partea ta, pentru ca ajungi sa-ti spui acum: ce atata munca, ce atata chin, ce atatea griji?

Nu mai bine iti traiesti viata la intensitate maxima, gustand din tot ce are ea mai dulce de oferit?