NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul lunii MAI 2018O gura de aer proaspat parca intra in viata ta, dupa ce Uranus isi va face bagajele si se va muta in Taur. De acolo, din Berbec, unde a stat in ultimii 7 ani, a avut multe provocari pentru tine, te-a inghiontit sa (te) schimbi, sa pornesti pe alte cai, ti-a pus la incercare rabdarea si rezistenta, te-a stresat suficient de mult, dar acum gata, ce a fost mai greu a trecut si simti ca parca se ridica un obstacol din calea ta.

Opozitiile pe care le-a oferit Balantelor in acesti ultimi 7 ani nu au fost deloc usoare, clar ca le-au pus serios la treaba si le-a cerut sa schimbe macazul, ca atare, daca ai tot amanat cine stie ce mare decizie in ultimii 7 ani… poate poti profita de primele 2 saptamani din luna mai pentru a o lua, finalmente!

Greu de crezut ca au trecut acesti ultimi 7 ani fara ca viata ta sa se fi schimbat major, lumea te vede altfel, partenerul te priveste cu alti ochi, si tu, la randul tau, vezi viata de la alt nivel, pentru ca Uranus – pe perioada trecerii sale prin Berbec – ti-a deschis multe usi si mutle drumuri noi. Daca le-ai urmat, asta numai tu stii, dar de acum te mai linistesti un pic. Te-a obosit furtuna de evenimente si schimbari din ultimii ani, deci preferi sa treci cumva intr-o zona mai calma, mai retrasa, fara sa mai fii in mijlocul evenimentelor.

Probabil te retragi  pe un plan mai secund, nu ca sa stai degeaba, ci ca sa consolidezi ce ai facut, sa ingrijesti ogorul semanat in ultimii 7 ani si apoi sa culegi roadele. Aceasta retragere in umbra nu e deloc un semn de slabiciune sau de fuga, ci mai degraba de intelepciune, descoperind ca uneori e mai bine sa stai in culise si sa vezi lucrurile de pe margine, fara a mai fi direct implicat in actiunea de pe scena. Ține marile decizii doar pentru tine, icnearca sa te ghidezi dupa principiul ”taci si faci”, si abia la final sa iesi la lumina cu tot ce ai construit.

Iubirea isi schimba si ea registrul, pentru ca, daca pana acum te-a atras mai mult jocul seductiei, cucerirea, noutatea, cautarea jumatatii ideale, de acum parca te gandesti ca e mai bine sa te asezi – la casa ta de exemplu – si sa savurezi ceea ce ai obtinut, sa te bucuri de intimitate, de senzualitate, de tandrete, de pasiune, fara a mai fugi dupa noutate si provocare.
 

Daca in ultimii 7 ani ti-ai gasit jumatatea, te vei dedica ei cu incredere, daca inca n-ai gasit-o, nu e exclus ca intr-un moment neasteptat sa apara si sa-ti fure mintile si inima. Fii pe faza chiar luna aceasta, nici nu stii de unde sare iepurele! Daca la inceput e posibil sa fii un pic derutat – e relatie sau e o tentativa, e iubrie sau e prietenie, are viitor sau e doar o joaca – numai de tine depinde cata energie investesti in iubire, pentru ca Marte te sustine din plin sa te bucuri de ceea ce simti iar Venus te ajuta sa asezi iubirea in centrul universului tau.

Senzatii intense pot da acum navala in inima ta si ai mari asteptari de la iubire!