NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAURĀ Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

2.03.2022: LUNA NOUA Ć®n PESTIšŸŒ™ā™“ Pe ce sa pui accent incepand de azi?

LUNA NOUA IN PESTI 2020
HOROSCOP LA LUNĂ NOUĂ

EFECTELE LUNII NOI PE PERIOADA CICLULUI LUNAR 2Ā MARTIE 2022 (ora 19:35 PM) – 1 APRILIE 2022 (ora 9:24 AM)


PeĀ 2 MARTIE 2022Ā are loc faza de LUNA NOUA pe gradulĀ 12Ā al zodiei PESTILOR
Faza de maxim a fost in jurul orei 19:35 PMĀ Ā (ora Romaniei).

ASTROGRAMA MOMENTULUI DE LUNA NOUA DE PE 2.03.2022 ORA 19:34 PM

Trasaturile PESTILOR sunt acum activate:
Compasiune, mister, receptivitate, intuitie, sacrificiu, senzitivitate, devotament, interiorizare, impresionabilitate, inspiratie, misticism, credinta, superstitie, imagine, clarviziune, imaginatie, sensibilitate, nehotarare, visare, iluzie, suferinta, auto-compatimire, pasivitate, lene, abandon, renuntare, nesiguranta, influentabilitate, credulitate, naivitate, lipsa de spirit practic, lipsa de realism, idealism, melancolie, depresie, tradare, fuga, instabilitate, deruta, pesimism, negativism, neputinta, teama, panica, timiditate

In momentul exact de LUNA NOUA, intalnirea dintre SOARE și LUNĂ are loc Ć®n casa VI, deci energiile acestei conjuncții se Ć®ndreaptă spre domeniile guvernate de acest sector al cerului:Ā relațiile de serviciu, locul de muncă, meseria profesată, ocupația de zi cu zi, Ć®ndatoririle și responsabilităţile asumate, obligaÅ£iile şi sarcinile cotidiene, rutina și monotonia, obiceiurile, tabieturile, alimentaÅ£ia, starea de sănătate și preocuparea pentru boală, supunere, igienă şi curăţenie, Ć®ngrijirea altora, punerea Ć®n slujba altora, preocuparea/grija pentru oameni, plante și animale de companie, orice activitate de analiză, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, programare, planificare, etapizare, contactul cu domenii precum informatica, industria/fabricile, medicina/spitalele, activitățile comerciale/magazinele, activităţi de producÅ£ie, serviciile Ć®n slujba altora, poziÅ£ia de subaltern, supus, servitor, relaÅ£ia cu subalternii și angajaÅ£ii, serviciul public.

CumĀ Ā vă influentează Luna Noua la nivel individual?

SFAT: cititi horoscopul atat pentru zodia natala, cat si pentru zodia ascendenta. (www.acvaria.com)

Influenta LUNII NOI pentru BERBEC

PeĀ  Ā 2 MARTIE 2022, LUNA NOUA are loc in casaĀ XII

Este o perioada in careĀ crizele si surprizele nedorite pot saĀ aparaĀ in oriceĀ moment. Nu vaĀ simtitiĀ prea bine siĀ preferatiĀ saĀ statiĀ mai mult inĀ umbra.Ā PreferatiĀ izolarea,Ā singuratatea, visarea, iluzia.Ā AtiĀ putea treceĀ pe la biserica. NuĀ suntetiĀ o prezenta prea vie, ciĀ devenitiĀ mai pasiv, maiĀ inchis, maiĀ Ā intunecat.

VaĀ facetiĀ tot felul de procese deĀ Ā constiintaĀ si vaĀ incearcaĀ un puternic sentimentĀ de culpabilitate. Posibile probleme deĀ sanatateĀ sauĀ simptome ciudate.Ā EvitatiĀ orice forma de viciu.

Idealismul puneĀ stapanireĀ pe dv. siĀ devenitiĀ foarteĀ influentabil. Poate fi o perioada cu probleme siĀ suferinte. TrebuieĀ sa vaĀ analizatiĀ mai mult comportamentul si modul de aĀ gandi, pentru ca e timpul uneiĀ Ā eliberariĀ de balastulĀ emotionalĀ care va tine blocat.Ā PutetiĀ avea vise interesante, care va transmit mesaje deĀ viata.

Mai multaĀ atentieĀ la eulĀ dv. interior.Ā SuntetiĀ mai poetic,Ā Ā imaginatiaĀ siĀ inspiratiaĀ cresc, deciĀ Ā putetiĀ sa vaĀ manifestatiĀ talentul intr-o formaĀ artistica (poezie, pictura).


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā SANATATE, spiritualitate, mister, taine, secrete, viata intima, trairiĀ interioare, subconstient, presimtiri, lucruri ascunse, datorii karmice, tradare,Ā iluzie, frustrari, vina, limite personale, temeri personale, ascunzisuri, viciu,Ā renuntare, abandon, inhibitii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns,Ā sanatate.
 

Influenta LUNII NOI pentruĀ TAUR

Pe 2 MARTIE 2022,Ā LUNA NOUA are loc in casa XI

Este o perioada inĀ care preocuparea dv. se indreapta spre lume,Ā societate, colectiv, umanitate. Va integrati mai bineĀ in plan social. Faceti noi cunostinte,Ā asocieri, prietenii.

Deveniti mai interesat de soartaĀ lumii si vreti sa fiti maiĀ apropiat de cei care au nevoie de ajutor (actiuniĀ caritabile). Prietenii sunt pe primul loc. PutetiĀ face o cunostinta noua, care sa joace un rolĀ important in viitor. Ati putea intra intr-un grup nouĀ de persoane, fie pentru distractii, fie pentru niste scopuri sociale (cenaclu, fundatie,Ā asociatie etc).

Sunteti mai preocupat de noutate. MergetiĀ la cinema, cumparati un obiect la moda, iesiti cu prietenii. Aveti parteĀ de surprize si noutati deosebite. Vrei sa va manifestati in libertate deplina si nu va puteti supune limitelor cotidiene.

AtiĀ putea incepe o afacere pe cont propriu, contactul cuĀ publicul si clientii se intensifica. Initiati proiecte noi, mai curajoase. VretiĀ o schimbare si e timpul sa o puneti in practica.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā PRIETENI, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii,Ā planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate.
Influenta LUNII NOI pentruĀ GEMENI

Pe 2 MARTIE 2022,Ā LUNA NOUA are loc in casa X

Este o perioada in care planul profesional iese in evidenta. Incepeti proiecte noi care va pot aduce succes. Va preocupaĀ mai mult ca oricand imaginea dv. profesionala, reputatia, legatura cuĀ superiorii, faima dv., deci faceti tot posibilul sa atrageti atentia asupra dv.

PoateĀ fi un moment bun pentru afirmare, succes, ascensiune socio-profesionala. Ambitiile dv. cresc, nu acceptatiĀ anonimatul. Deveniti mai sigur pe valoarea dv. si vreti sa iesiti in fata, sa va puneti in lumina calitatile deĀ lider.

Succesul este de partea dv. Viata publica vaĀ atrage mai mult. Preluati responsabilitatiĀ noi in plan social si profesional. Popularitatea si faima dv. pot creste. PoateĀ fi un moment de progres profesional.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā  CARIERA, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizareĀ socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cuĀ superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viataĀ publica, timp, efort, datorie, destin.
Influenta LUNII NOI pentruĀ RAC

Pe 2 MARTIE 2022,Ā LUNA NOUA are loc in casa IX

Este o perioadaĀ in care va largiti orizonturile prin relationare cu lumea, prin studiu si cunoastere,Ā prin calatorii si spiritualitate. Fiti deschis spreĀ latura spirituala si abstracta a vietii. Mergeti la biserica. Cititi oĀ carte de filosofie. Incepeti un curs de specializare, de limbi straine sau inscrieti-vaĀ la o facultate.

Examenele pot fi de succes. Studiati,Ā incercati sa va extindeti cunostintele in mai multe domenii. Evoluati intr-o anumita directie si deveniti mai bun, mai matur, mai intelept, poate chiar primind o lectie de viata. Va eliberati de limite si va manifestatiĀ cu mai mult curaj.

CalatoritiĀ sau luati legatura cu persoane de departe. Iesiti in natura, mergeti in excursii, la plimbare si facetiĀ multa miscare.

Un tel nou se poate naste in mintea dv. si faceti tot posibilul sa-l atingeti. Va schimbatiĀ unele idei de viata si preluatiĀ principii noi.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā CALATORII, STUDII, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate,Ā filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune,Ā inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor.
Influenta LUNII NOI pentruĀ LEU

PeĀ 2 MARTIE 2022, LUNA NOUA are loc in casa VIII

Este o perioada in care preocuparile dv. se indreapta spre lucruri ascunse ale vietii.Ā Deveniti mult mai indiscret, mai curios, maiĀ misterios, mai atras de barfa si secrete, vreti sa descoperiti adevarata fata a lucrurilor. ViataĀ sexuala creste in intensitate si ati putea avea oĀ aventura erotica pasionala.

Exista riscuri trecatoareĀ de incidente neplacute, aflatiĀ vesti legate de divort sau deces. SimtitiĀ o mai mare nevoie de viata privata, departe de ochiiĀ lumii, de aceea nu veti lasaĀ pe nimeni in intimitatea dv. Posibile crize de natura emotionalaĀ sau financiara.

Poate fi momentul unui proces interior profund, descoperindĀ unde se ascund piedicile care nu v-au lasat sa ajungeti la telurile propuse.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā PROBE, mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente,Ā incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese,Ā banii altora, credite,Ā impozite, taxe, datorii,Ā castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruriĀ pierdute si regasite, moarte, renastere.
 

Influenta LUNII NOI pentruĀ FECIOARA

PeĀ 2 MARTIE 2022, LUNA NOUA are loc in casa VII

Este o perioada buna pentru noi asocieri si contracte,Ā pentru colaborari si parteneriate in orice plan. Fiti mai deschis spre ceilalti,Ā spre lume, spre societate, care va pot fi de ajutor in momentele importante. NuĀ stati singur, acceptatiĀ compania celor din jur, pentru ca veti simti o mai mare nevoie de sustinereĀ si intelegere. Munca de echipa trece pe primul plan.

Relatia cu partenerul de viata seĀ intensifica, iar, daca nu aveti un partener, veti simti acum lipsa lui, maiĀ mult ca oricand, si pornitiĀ in cautarea lui.

Moment bun pentru a incheia noi contracte de colaborare. CunoastetiĀ oameni noi.

Fiti mai atent la imaginea dv. inĀ societate, deci imbunatatiti-va aspectul. Creati-va un look nou, pentru a deveni mai placut lumii. Moment bun pentru o casatorie.Ā Mergeti la petreceri, la dans, la spectacole, expozitii sau apareti in fataĀ unui public. Simtiti-va bine, iesitiĀ in societate, viata mondena poate fi amplificata.

Vizite la bunici sau momente speciale alaturi deĀ partenerul de viata.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā  CUPLU,Ā casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea,Ā contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie,Ā complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri,Ā nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti.
 

Influenta LUNII NOI pentruĀ BALANTA

Pe 2 MARTIE 2022, LUNA NOUA are loc in casaĀ VI

Este o perioada in care atentia vi se indreaptaĀ spre curatirea sufletului si a trupului. Faceti o cura de slabire, de dezintoxicare, un tratament benefic pentru insanatosire.Ā Este momentul ideal pentru a va debarasa de un obicei alimentar sauĀ comportamental incorect (de exemplu renuntarea laĀ alcool).

Sunteti mai preocupat de treburile casnice, dedicandu-va curateniei, spalatului, aranjatului, ordinii. DevenitiĀ un om de baza la care oricine poate apela la nevoie, pentru ca acum va preocupa mai mult binele altuia, decat al dv. personal si sunteti dispus sa faceti servicii altora. Vizite la unchi, matusi.

Dedicati-va sarcinilor de serviciu, pentru a termina restantele. Sunteti mai constiinciosĀ si va vedeti de treaba, la serviciu, preluand sarcini si responsabilitatiĀ noi. Noi relatii profesionale.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā MUNCA,Ā SANATATE, datorie, responsabilitate, obligatie, serviciu, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, supunere, serviciu public, comert, plante,Ā animale, analiza, calcul, curatenie, ordine, organizare, productie, servicii,Ā industrie, medicina.
Influenta LUNII NOI pentruĀ SCORPION

PeĀ 2 MARTIE 2022,Ā LUNA NOUA are loc in casa V

ste o perioada dinamica, plina de energie siĀ creativitate, cand va punetiĀ la treaba talentele native.

Va puteti manifesta dinĀ plin calitatile, deci poate fi un moment de afirmareĀ deplina a celui care sunteti, poate chiar un momentĀ de glorie si stralucire. Va putetiĀ remarca mult mai usor, scotandĀ in evidenta ceea ce aveti unic si special.Ā NoroculĀ este de partea dv.

ViataĀ sentimentala poate cunoaste o amplificare, deci petreceti mai mult timp cu iubitul sau fitiĀ deschis spre o noua relatie. FitiĀ mai apropiat de copiii dv.

Distrati-va mai mult, iesiti in lume, mergeti la spectacole, faceti sport, eliberati-vaĀ de griji.Ā Fiti vesel si optimist, dinamic si expansiv. Aveti motive de bucurie si sarbatoare. Simtiti ca traiti din plin. Aveti mai multa incredere in dv.

Fiti mai atent la aspectul fizic, deci mergeti la coafor. Intalniri cu prietenii, ore petrecute cu copiii, momente romantice cu iubitul. Activitatea artistica poate fi amplificata.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā  DRAGOSTE, creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte,Ā legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legaturaĀ cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport,Ā energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri,Ā noroc, bucurie, veselie.
 

Influenta LUNII NOI pentruĀ SAGETATOR

PeĀ 2 MARTIE 2022, LUNA NOUA are loc in casa IV

Este o perioadaĀ intens emotionala, cand sensibilitateaĀ creste la maximum. Sufletul este in prim plan, deci oferiti-iĀ ceea ce are nevoie. Simtiti o mai mare nevoie deĀ ocrotire si dragoste.

Relatiile cu familia suntĀ intensificate, deci mergeti mai des la parinti sau jucati-va mai mult cuĀ copiii. Schimbari de decor in domiciliu. Moment bunĀ pentru inceperea unei diete (intre Luna Plina si LunaĀ Noua).

Va preocupa mai mult casa, caminul,Ā domiciliul, tot ce va inspira un sentiment de apartenenta. Daca sunteti in strainatate, simtiti un dor imens pentru tara natala. Moment bun pentruĀ conceperea unui copil (mai ales intre Luna Noua si Luna Plina). Gasiti-va mai mult timp pentru a fi cu cei dragi si pentru viata dv. privata. Fiti tandru,Ā sensibil, bland.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā VIATA PERSONALA, familie, casa, copii, trecut, istorie, rude, copilarie,Ā amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, camin, locuinta,Ā domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism,Ā sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairiĀ interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara.
Influenta LUNII NOI pentruĀ CAPRICORN

PeĀ 2 MARTIE 2022,Ā LUNA NOUA are loc in casaĀ  III

Este o perioada deĀ intensificare a planului relational si intelectual,Ā deci trebuie sa va aplecati asupra acelor proiecte ceĀ au nevoie de flexibilitate, de schimbare, de innoire.Ā Este favorizat tot ce este legat de comunicare, studiu, informatie,Ā cunoastere, deplasare, miscare, corespondenta,Ā telefonie. IncepetiĀ studiul unui nou domeniu, incepeti sa cititi o carte noua, faceti noi cunostinte sau dinamizatiĀ contactul cu lumea. Invatati, datiĀ examene, care pot fi de succes.Discutati,Ā iesiti in public, exprimati-vaĀ opinia.

Calatoriti mai multĀ (excursii, plimbari). Va plimbatiĀ cu masina sau bicicleta.

Va intalnitiĀ mai des cu fratii, vecinii, colegii. Incepeti o afacere comerciala. va simtiti mai tanar,Ā mai libertin, mai vesel, mai ā€žprimavaratecā€.

Vreti schimbare. Intalniri, discutii, conversatiiĀ interesante. Scrieti si vorbitiĀ cu usurinta. InvatamantulĀ si scoala sunt favorizate.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā Ā CUNOASTERE, studiu, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris,Ā vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini,Ā colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog,Ā libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte,Ā seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert,Ā vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie.
 

Influenta LUNII NOI pentruĀ VARSATOR

PeĀ 2 MARTIE 2022,Ā LUNA NOUA are loc in casaĀ  II

Este o perioada de materializare a unor proiecte mai vechi, de succesĀ financiar dupa eforturi sustinute,Ā deci este vremea recoltei. Puteti fi recompensat ā€“Ā financiar ā€“ pentru ceea ce ati realizat pana acum.

Porniti o afacere noua, deschidetiĀ un cont de economii, faceti o tranzactieĀ importanta, cumparati ceva mult dorit, investiti si scoateti bani dinĀ  proiecte serioase. O perioada buna pentru castiguriĀ financiare si achizitii. Moment fertil pentruĀ conceperea unui copil (intre Luna Noua si Luna Plina). DaruitiĀ sau primiti ceva.

Gelozia va poate incerca mai mult ca in alte perioade, la fel ca atasamentul excesiv, posesivitatea.Ā Deveniti mai comod, mai pasiv, dornic de liniste si odihna.

Simtiti o maiĀ mare nevoie de securitate, nu va plac provocarile si schimbarile, unii ar spune ca suntetiĀ excesiv de conservator si rigid. Ati putea manca preaĀ mult, deci atentie la excese alimentare.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā BANI, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere,Ā valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materialaĀ si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija,Ā ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate,Ā dragoste, pamant, terenuri.
Influenta LUNII NOI pentruĀ PESTI

PeĀ 2 MARTIE 2022,Ā LUNA NOUA are loc in casa I

Este o perioada de afirmare, de evidentiere in tot ce va propuneti.Ā Este un moment ideal pentru noi inceputuri, pentru initierea de drumuri noi, pentru initiativeĀ personale, pentru a va manifesta cu indrazneala si aĀ va pune in lumina adevarata personalitate.

Aveti curajul sa porniti proiecteĀ noi, care pot ajunge mai usor la succes. Va preocupaĀ mai mult imaginea dv., deci nu ar strica sa mergetiĀ la un salon de infrumusetare sau sa va innoiti garderoba.

Deveniti altĀ om, in multe privinte, descoperind ca v-ati schimbat.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:Ā PROPRIA PERSOANA, ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere,Ā afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepeĀ lumea, felul cum va impuneti, curaj, infatisare si comportament personal, aspectĀ exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi deĀ evolutie in viata dv.