GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul lui Jupiter in Scorpion: un an de SUCCES LA SERVICIU

Pentru voi, GEMENI:

Jupiter trece prin casa VI – casa guvernata de Mercur si Fecioara – si va pune in legatura cu rolul vostru in mediul in care traiti, descrie munca, datoria, sarcinile asumate, dar influenteaza si starea de sanatate.

Cele mai recente vizite ale lui Jupiter pe aici: acum 12, 24, 36, 48, 60 de ani.

Cu Jupiter in casa VI, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Serviciul, locul de munca, meseria profesata, datorie, responsabilitati asumate, obligatii si sarcini cotidiene, munca de zi cu zi, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, starea de sanatate, bolile, supunere, igiena si curatenie, serviciu public, comert, plante, animale de companie, orice activitate de analiza, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, contactul cu domenii precum informatica, industria, medicina, activitati de productie, servicii în slujba altora, pozitia de subaltern, supus, servitor, relatia cu subalternii, angajatii.

Accentul cade pe:

Eu in slujba celorlalti, eu subalternul, eu supusul, datoria mea, munca mea de zi cu zi, starea mea de sanatate, curatenia mea.


Ce semnificatie are?

Este un moment excelent pentru succese la locul de munca. Pare a fi un moment favorabil schimbarilor radicale in plan profesional: schimbarea locului de munca, avansare pe o alta treapta ierarhica, extinderea clientelei. Aveti satisfactii depline la serviciu, bucurandu-va de o colaborare excelenta cu cei din jur. Prezenta lui Jupiter in casa serviciului este un garant al unor decizii intelepte legate de munca dv., deci in cazul in care doriti o schimbare a serviciului, este un moment favorabil sa gasiti ceva mai bun sau sa cunoasteti o rezolvare pozitiva a oricaror probleme anterioare legate de munca.

Deveniti persoane de nadejde, responsabile, dedicate,  pe care oricine poate pune baza ori de cate ori e nevoie de ajutorul vostru, fiind saritor si loial celorlalti. Colaborati eficient cu colegii, superiorii, subalternii dv. si rezolvati cu succes problemele de zi cu zi.

Puteti avea succes intr-o pozitie ce necesita lucrul direct cu publicul, comertul, sanatatea, serviciile pentru populatie. Pentru persoanele cu activitati agricole, poate fi un an cu recolta bogata.

Puteti face investitii cu privire la mediul casnic sau profesional: un calculator, o igienizare generala a mediului in care traiti, o redecorare sau reorganizare a spatiului.

Sanatatea este la cote maxime, orice problema anterioara poate fi depasita cu succes, cu mari sanse de vindecare, dar trebuie sa va ocupati de acest aspect al vietii mai serios ca inainte.  Va imbunatatiti modul de alimentatie, incercand un regim nou, ce poate da roade benefice. Totusi, puteti avea si unele tendinte spre ipohondrie sau excese alimentare, cu risc de ingrasare.

Pentru unele persoane, poate fi momentul in care isi maresc cercul familial si cu un animal de companie.

Viata casnica se desfasoara armonios, pasnic, placut, dar si mai animat, in sens pozitiv.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.