GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul lunii IUNIE 2018De câteva zile încerci să te obișnuiești cu vibrația patronului tău zodiacal, Uranus, mutat în Taur, ceea ce pentru tine nu e chiar foarte confortabil, pentru că pare să mai încetinească un pic bine cunoscuta ta viteză și proverbialul tău entuziasm.

Te preocupă confortul casnic mai mult ca oricând: nu mai suporți casa în care trăiai – poate nici zona sau țara în care trăiai – și te gândești la o schimbare și din acest punct de vedere. Să te muți, să nu te muți? Întrebarea aceasta devine din ce în ce mai puternică.

Probabil ai s-o faci până la urmă, pentru că apar o serie de factori care te stimulează spre schimbare, dar nu te grăbi totuși, ia-o încet, pregătește terenul în vederea mutării, indiferent ce ar înseamna aceasta: schimbare de locuință, renovarea celei actuale, schimbare de oraș, mutare de la apartament la casă, plecare peste hotare, poate chiar și emigrare. Da, te cam bate și acest gând…

Iubirea primește și ea o infuzie de energie, vrei ceva nou și acolo și te bucuri de o relație lejeră care te face să visezi până departe, în viitor. Discuți cu persoana iubită despre viitor în termeni foarte vii, foarte entuziaști, și dacă și el contribuie cu energia sa pozitivă la aceste planuri, aveți cele mai mari șanse să le vedeți atinse în curând. E nevoie și în plan sentimental de un ocol spre perioada de început a relației sau a unor planuri comune sau pe care doar tu, singur, ți le-ai asumat pentru binele tuturor, de parcă nu poți trece la etapa următoare fără să rezolvi mai întâi sarcina restantă.

Retrogradarea lui Marte chiar în zodia ta de luna aceasta – și nu s-a mai întâmplat poate niciodată în zodia ta – aduce o atitudine nouă cu privire la viitor. Da, poate ești pregătit să-ți iei viața în mâini și să schimbi locul și norocul, dar nu poți face asemenea schimbare fără să fii sigur că lași terenul, în urma ta, complet lipsit de datorii sau alte probleme. Ca atare începi de pe acum să te ocupi de eventualele restanțe, să le iei pe toate, rând pe rând, tot ce era responsabilitatea ta, ca mai apoi, după ce te vei fi eliberat de toate aceste sarcini, să poți urca în primul avion și să pleci… unde vezi cu ochii.

Posibul să te mai râzgândești, ca acest chef masiv de schimbare să se mai domolească în timp, ca atare e greu de spus dacă e bine să le faci acum, la primul impuls, cât entuziasmul e mare, sau anume să lași lucrurile să mai dureze, să vezi dacă tu chiar vrei schimbarea, dacă nu cumva te răzgândești peste o lună, două, trei. Mai bine pui la încercare dorința de schimbare, ca să fii convins că ești pregătit pentru ea.

Cariera e locul celor mai intense emoții, poate cu o oarecare teamă de necunoscut, poate o nesiguranță cu privire la sensul nou în care vrei să mergi, poate apar niște vise noi care se clădesc greu și cu multe sacrificii, iar stresul pe care îl resimți are efecte majore asupra psihicului tău. Posibil să se dea o luptă în sufletul tău, între nou și vechi, între a te ține de ceea ce ai deja și ceea ce te atrage, dar încă ești la mijloc, nu poți lua deciza finală.

Tu însuți dai de multe ori înapoi, tu însuți îți mai tai elanul sau creanga de sub picioare, dar nu e altceva decât un test de voință, să demonstrezi dacă e pentru tine sau nu ceea ce vrei să obții în viitor.