GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul lunii IUNIE 2018Te simți ciudat: pe de o parte abia te obișnuiești cu vibrația musafirului tău, Uranus, proaspăt poposit în gara ta, și, pe de altă parte, el vine deja cu conflicte, pentru că are o primă confruntare tensionată cu Marte. Brusc, Uranus vine să dea peste cap tot ce credeai că e bine aranjat, stabilit, așezat, vrea să dărâme o mulțime de planuri sau principii sau idei de la care aveai mari așteptări, și-ți cere curaj de a revoluționa tot, toată viața ta dacă s-ar putea, dar primii pași sunt dificili pentru o fire mai conservatoare ca tine, care nu iubește atât de mult schimbările.

Totuși, e un Saturn acolo în Capricorn care te ajută să nu dai peste cap chiar totul, să nu te sperii de schimbările care se configurează la orizont sau pe care te gândești că e timpul să le pornești, ci te ajută să trasezi o (altă) strategie pe termen lung, etapă cu etapă, pas cu pas, semn că vezi lucrurile mai matur. Vei ști să valorifici energia schimbării pe care Uranus va începe să i-o toarne în vene de acum înainte, dar noroc de acel Saturn care te învață, ca un profesor cu experiență, ce ai de făcut, cum să înaintezi, cum să clădești totul lent și… cu cap!

Opoziția pe care guvernatoarea ta, Venus, o va face luna aceasta cu Marte, pe fondul axei Dragonului, te poate pune într-o postură delicată, de parcă nu știi cui să dai prioritate acum: familiei sau jobului? Probabil în ambele planuri se întâmplă ceva important, de aceea ești un pic debusolat și agitat, pentru că nu ai vrea să neglijezi niciunul din aceste două planuri distincte, dar e greu de crezut că vei găsi o cale de mijloc.

Dacă te ocupi mai mult de muncă, cineva acasă e supărat. Dacă iubirea îți ia mințile, nu te mai poți concentra la fel de eficient la serviciu. Deci, ce să faci?

Retrogradarea lui Marte începând cu 16 iunie, timp de două luni de acum înainte, te obligă să faci un pas înapoi, de parcă te-ai răzgândi., sau mai treci odată în revistă niște planuri pornite cândva, sau poate chiar te întorci la un vechi proiect, un vechi loc de muncă sau la un vis abandonat cândva, pentru a revizui toate datele problemei.

Probabil ai mai învățat ceva în ultimele luni și acum ai o altă viziune asupra lucrurilor și asupra viitorului tău profesional.

Doar prima parte a lunii poate fi bună pentru iubire, pentru cuplu, pentru că aveți amândoi starea necesară de a sta de vorbă între patru ochi, să discutați despre cum vede fiecare viitorul, despre ce dorește fiecare de la relația voastră, iar concluziile la care ajungeți sună promițător. Se vede că ați construit ceva solid în spate, aveți deja niște rădăcini bine înfipte, o temelie de încredere, deci de acum puteți trece la o etapă nouă a construcției la care vă aduceți amândoi contribuția.