GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul lunii IUNIE 2018Așa lună mai rar, pentru că trigonul de apă te vizează direct. Venus în Rac, Jupiter în zodia ta și Neptun în Pești te fac să speri la mai mult, să te gândești la viitor, la ziua de mâine, dar, culmea, și la ziua de ieri, pentru că a venit vremea să închizi niște capitole, să extragi niște concluzii sau să arăți că ai învățat ceva din lecțiile trecutului.

Iubirea pare să fie în prim plan luna aceasta. Dar aici te așteaptă și bune și mai puțin bune, depinde în ce direcție canalizezi fantastica emoție care te încearcă. Emoțiile pot fi legate de noi speranțe pe care le ai de la o posibilă relația ce se clădește sub ochii tăi. Tot emoții vin și din amintiri – plăcute sau neplăcute – care generează nostalgii, dor sau poate chiar și regrete. Posibil ca ceva din trecut să aibă acum o greutate aparte, ori pentru că venit vremea să te ocupi de acel aspect rămas neterminat sau neclarificat, ori pentru că tot îți amintești de el și compari prezentul cu trecutul, descoperind că acolo, în trecut, lucrurile erau mai frumoase. Lasă trecutul la locul lui, chiar dacă nici luna aceasta nu scapi de el, dar consiseră tot ce ai trăit până acum o lecție bună pentru ceea ce va urma de acum înainte.

Practic, faci un ocol prin alte vremuri pentru a lua de acolo motivația, energia sau informația de care ai nevoie pentru a trece la etapa următoare în plan sentimental. Unii se întorc – poate doar cu gândul – la foste iubiri, alții se întorc acasă după o perioadă aventuroasă, unii nu se pot detașa de foste relații, alții compară pe actualul cu fostul mult prea des, deci ai grijă cum folosești bagajul trecutului, ca să nu împovăreze prezentul.

Uranus, proaspăt mutat în Taur, te va învăța, cu surprizele lui destabilizatoare, ce trebuie schimbat în cuplu pentru ca lucrurile să evolueze așa cum îți place ție. Ai curaj să speri, să visezi, să-ți faci planuri mari în iubire, pentru că se presupune că ai învățat multe din evenimentele anterioare. Acum trebuie doar să pui în practică tot ce ai învățat!

Cariera pare să treacă, puțin, pe un teren secund ca importanță. Uranus a ieșit luna trecută din sfera profesională și se instalează o oarecare liniște. Chiar dacă șansele de a semna noi contracte, de a cunoaște noi colaboratori noi, abia de acum apar, ele sunt o urmare firească a tuturor schimbărilor pe care singur le-ai decis în ultimii ani. Ai luptat, te-ai afirmat, ai dat din coate pentru supremație, de acum începe să pui mai mult preț pe cooperare, pe lucrul în echipă, pentru că și ceilalți au ceva de spus la succesul tău. De fapt nici nu mai este un succes individual, ci mai degrabă unul colectiv din care faci și tu parte.

Că ai toate calitățile de lider, asta nu contestă nimeni, dar nu ești numai tu în ecuație, ci trebuie să ții cont și de ceilalți care vaslesc alături de tine pentru același scop. Nu strică să vorbești mai mult despre reușitele tale de odinioară, despre succesele mai vechi, despre experiențele acumulate acum mulți ani, pentru că unii nu le știu, iar alții le-au uitat, poate chiar și tu le-ai uitat…