GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul lunii IUNIE 2018Ai niște emoții aparte, dar sună promițător totuși, pentru că e ca o presimțire ciudată că ceva urmează să se întâmple, că ceva ți se pregătește și e normal să stai ca pe ghimpi în așteptare. Poate fi și o puternică senzație de stres, ce nu te lasă nici să dormi noaptea, dar poți folosi insomniile, în caz că apar, pentru a gândi tot felul de planuri și strategii legate de afaceri, de carieră, de bani, de ziua de mâine.

Emoțiile se îndreaptă în principal spre viața sentimentală – sau mai bine zis de acolo provin – pentru că se înfiripează o idilă, te atrage cineva, visezi din ce în ce mai mult la o relație care ți-a aprins dorința și speranța, dar probabil și aceasta necesită ceva răbdare și timp.

În cuplu, discuți mult cu partenerul tău, dar ceea ce, eventual decideți la începutul lunii, riscă să se schimbe major la final de lună, ca atare nu extrage încă acele concluzii definitive, mai lasă loc de întoarcere, de răzgândire, pentru că s-ar putea să mai apară vești sau informații pe care nu le ai, momentan. Când vor sosi, s-ar putea să dea peste cap tot ce eventual ai declarat înainte.

Jobul te preocupă enorm, cum să nu te preocupe, pentru că Uranus  a intrat luna trecută în Taur, ceea ce, pentru tine, se ocupă de relația ta cu locul de muncă. Mulți  e gândesc la alt job, la unul, desigur, mai bine plătit, care, deși va necesita eforturi masive, poate aduce un plus de bunăstare sau de confort material. Dacă e să schimbi jobul, o faci numai pentru bani iar șansele de a găsi ceva la nivelul sperat sunt destul de însemnate.

Dacă, eventual, nu se și materializează încă această șansă, e pentru că mai ai ceva de pregătit în vederea acelei schimbări, de exemplu să mai înveți ceva, să-ți termini studiile, să-ți dai examenele, să recapitulezi ce ai învățat odinioară, să revizuiești niște proiecte mai vechi, mai bine zis să te întorci undeva în trecut la ceva de care depinde foarte mult ceea ce urmează. Fără să lași trecutul pe teren stabil, nu te poți concentra deplin asupra etapelor următoare.

Caută, insistă, trimite cv-uri, pentru că se mai mișcă un pic lucrurile în viața ta profesională, chiar dacă te cam dă peste cap, mai ales emoțional, generând stres, anxietate, teamă și emoții puternice.  Și gândește-te că e abia începutul!