GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul lunii IUNIE 2018Deși Venus e, mare parte din lună, în zodia ta, parcă nu te simți chiar în largul tău de vreme ce Pluto tensionează din greu situația. A venit vremea reproșurilor în casnicie, a judecăților aspre, a predicilor ținute de către partener – despre fidelitate, despre responsabilate, despre greșeli – pentru aspecte pe care vi le-ați tot pus la index unul altuia, în ultima vreme. Nici tu nu ești în cea mai bună formă, ca parte a cuplului, pentru că Luna Neagră te-a făcut să vezi căsnicia cu alți ochi în ultimele luni, iar acum când și Venus trece prin zodia ta, iar, spre final de lună, mai vine și Soarele aici, nu e exclus să tot scoți de la naftalină amintiri, regrete, nostalgii, doruri, neîmpliniri, frustrări, lucruri demult petrecute pe care nu le-ai putut uita.

Poate că retrogradarea lui Marte te ajută să treci în revistă acele aspecte din trecut, decizii de odinioară, erori de altădată, cu șansa de a le repara, semn că, între timp, ți-ai asumat și tu niște lecții și acum știi ce trebuie făcut.

Nu privi viața în doi ca pe o sperietoare, ci ca pe o provocare să faceți ordine, să reorganizați totul, să reașezați totul pe un teren mai solid, dar acum rațiunea e cea care va decide direcția. Nu înseamnă că lipsesc emoțiile, sentimentele, tandrețurile în doi, există și acestea, dar par un pic rezervate, mai reci ca altădată, de parcă ceva din trecut nu vă lasă să vă manifestați din plin sentimentele De aceea ar fi, probabil, nevoie de o curățenie generală printre amintiri, ca să lăsați terenul liber pentru ce va să vină în viitor.

Saturn și Uranus își dau mana cu maturitate și calm pentru a pune țara la cale ca doi oameni maturi!

În plan profesional, după ce ai scăpat luna trecută de Uranus, cel care a cam dat peste cap toată cariera ta în ultimii 7 ani, acum ai starea necesară pentru a regândi strategia ta de viitor. Da, te bazezi pe experiențele trecute, pe tot ce ai învățat și acumulat până acum, dar ești în momentul optim pentru a lua decizii legate de muncă, job, carieră, profesie. Poate te tentează să schimbi macazul, să pornești spre alt domeniu decât înainte, dar acest lucru necesită și informații în plus, deci ce-ar fi să cauți vreun curs de recalificare sau specializare? Sau poate ai visat cândva la un anumit job sau domeniu în care să lucrezi, iar acum sunt întrunite condițiile pentru a relua acel vis de demult și să-l transformi, pas cu pas, în realitate.

Privește deci spre trecut înainte de a trasa viitorul în carieră. Probabil ai analizat deja la rece, în ultimele luni, ce ai de făcut iar acum, odată cu începerea zodiei tale, la final de iunie, ești pregătit sufletește pentru o nouă aventură. La drum, așadar!